Karaköprü Çatı Oluk Tamir | Şap Membran izolasyon

Çatı olukları genellikle sorun çıkarır bu sorunlar da çok ciddi şekilde can sıkar. Çatı oluk ustası bu dertlere son vermek için vardır genellikle çatı ustalarının iyileri işini iyi bilenler zor bulunur çünkü çok kolay bir meslek değildir. Bu sorunlar ciddi beceri ve bilgi istemektedir. Bazen çatılarda direk sorun olabilir çatı çatlakları bu gibi sorunlarda eğer durum ciddi ise sıfırdan çatı bile yapılabilir. Sıfırdan çatı yapmak zor olduğu gibi masrafları fazla olan bir iştir. Çatı kaplama firması temiz bir çatı yaptıktan sonra başvurulacak bir yerdir. Eğer çatılar çok sağlam yapılmaz ise herhangi fırtına veya rüzgâr da kırılabilir kırıldığı gibi de insanlar için tehlike saçabilir bunun için çatılarımızı iyi ve güvenilir ustaların eline bırakmamız gerekir onlarda işini iyi yapacağından hem çatınız kaliteli olacak hem de etrafa tehlike saçmayacak. Daha çok tercih edilen çatı türü singil çatı türüdür. Singil çatılar esnek olduğu için çok kullanışlılardır. Membran çatı türleri ise su geçirmez olduklarından bir binanın su geçirmemesi gerektiğinde kullanılan türlerdir. Duruma göre en iyi çatı türlerini araştırıp binanızdaki komşularınızla anlaşıp kesinlikle sağlam ve güvenilir bir çatı ve işinde iyi olan bir çatı ustasına çatılarınızı yapabilirsiniz. Bazen bazı çatıların üstünde güneş panelleri bulunur bunlar enerji için çok iyidir ama onların çok sağlam monte edilmesi gerekir yoksa çok büyük sorunlar getirir.

İyi bir çatı ustasını nasıl ve nerden bulabilirim?

İyi bir çatı ustası bulmak her bina sakinleri için önemli bir konudur çünkü çatılar hem bina için hem de bina sakinleri için önem taşıyor bunun için internetten ya da beğendiniz yan binaların ustalarını çağırıp bina sakinleri ile toplanıp karar verdikten sonra o ustalara çatıları yaptırmanız sizin için faydalı olacaktır.

 Çatı malzemeleri neden kaliteli olmak zorunda?

Çatı malzemeleri kaliteli veya ustaları iyi olmazsa hem bina için sıkıntı olur hem de çevrede oluşabilecek sorunlar yaratır. Bina için sorunlar su alması ve çökmesi gibi sorunlardır.Çevre için oluşabilecek sorunlar ise dayanıksız çatıların kırılıp düşmesi.

Karaköprü Çatı Oluk Tamir | Şap Membran izolasyon

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Çatı Oluk Tamir | Şap Membran izolasyon

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!