Bozova Oto Cam Tamir | Oto Cam Filmleri

Eğer bir araç sahibi iseniz mutlaka ama mutlaka bir ön cam değişiminde bulunmuşsunuzdur. Bu işlem çoğunlukla arabanızın ön camında herhangi bir hasara yol açan bir işlem meydana geldiğinde ya da talihsiz bir olay yaşadığında yapılmaktadır. Bu camların değişmesi gerekmektedir cam tamiri kesinlikle olmamaktadır. Özellikle bu tür camlarda yani yolu gören camı kesinlikle ama kesinlikle hasarlı bir şekilde bırakmamalıyız. Eğer hasarlı bir şekilde bırakır isek yüksek hızlarda giderken aracımızın camı patlayabilir ya da herhangi bir taş geldiğinde arabam aracımızın camı bir anda tuzla buz olup bizlerin kaza yapmasına sebep olabilir. Siz de eğer bu tür durumdan muzdarip iseniz bir oto camcıya gidip aracınızın camını değiştirmelisiniz. Ancak bu tür durumdan muzdarip değilseniz aracınızın mutlaka ama mutlaka ön camını takip etmeli ve herhangi bir kırılgan nokta var ise bunu tespit ettirmelisiniz. Oto cam servisi sizler için bu tür hasarlanması ya da kırılmaları inceleyerek sizlere bir rapor verir ve bu rapor doğrultusunda canınızı değişip değişmeyeceğini gösterebilir. Oto camcılar sizin için bu yüzden biçilmiş kaftandır. Aracınızın muayenesini yılda bir yaptırırken mutlaka ama mutlaka camınızı da gözden geçirmeyi unutmayınız. En yakın oto cam firmalarına giderek kendi aracınızın camını değiştirebilir ya da aracınızda herhangi bir sıkıntı var ise bu tür firmalardan bilgi alabilirsiniz.

Ön camında çatlaklar var ise ne yapmalıyım?

Ön camınızda çatlaklar var ise hemen bir oto camcı nen yanına gidip aracınızın camının değişip değişmeyeceğini sorabilirsiniz. Eğer ki bu camcı size aracınızın camın değişmesi gerektiğini söylüyor ise mutlaka ama mutlaka orijinal ya da birebir replika olan bir üründe değiştirmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz. Ayrıca yeni takılan camın ustaların son derece dikkatli bir şekilde takmasını ve iyi bir ustaya yaptırmanızı tavsiye ederiz.

Ön cam nasıl değişir?

Ön camı değiştirmek için öncelikle kırık olan ya da hasarlı olan ön camı uygun kimyasal maddeleri de yapıştırıcısından ayırarak sökülür. Bunun için özel cam kıskaçlar kullanılmaktadır. Bu cam kıskaçları son derece kuvvetli bir şekilde cama yapışarak camı sökmek için yeterli kuvveti uygulamanızı sağlar. Cam söküldükten sonra geri kalan yapışkan malzeme kazılarak sökülür ve yeniden takılacağı zaman buraya tıpkı oradaki yapışkan madde gibi yapışkan madde koyulur ve kurumaya bırakılır.

Bozova Oto Cam Tamir | Oto Cam Filmleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Cam Tamir | Oto Cam Filmleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!