Siverek Oto Cam Tamir | Oto Cam Filmleri

Arabayla seyahat halindeyken uzun yolculuklarda bazen karşımıza olumsuzluklar çıkabilir. Arabayla giderken arabamızın cam ön camına herhangi bir kuş uçan bir kanatlı ya da yoldan sıçrayan taşlar ağaç dalları gibi camın kırılmasına sebebiyet verecek maddeler gelebilir. Bu gibi durumlarda ön cam değişimi yapmak zorunda kalabiliriz. Kırılma riski açısından sadece ön cam risk grubunda değildir. Olası bir kaza anında yan taraftan gelen bir araç yan camların zarar görmesine sebep olabilir. Bu gibi olumsuzluklardan web sitesi üzerinden yapacağınız aramalarla en yakın Oto Cam firmaları hakkında bilgi sahibi olabilir telefon numaralarına ulaşabilirsiniz. Aracınızın aldığı darbeler bazen çok ufak darbeler olabilir. Bu ufak darbeler zamanla büyür ya da tekrarlanan bir darbede hasar alan yerin daha da artmasına sebep olur. Cam değişimi yapmak zorunda kalabilirsiniz. Yolculuk esnasında araç kullanırken bazen güneş yönünü ayarlayamıyoruz. Güneş ışınlarına maruz kalmamak için cam filmi takılır. Belirli seviyelerdeki cam filmler yasak olsa da düşük kaliteli cam filmler kullanılabilir. Özellikle ön camlardan yoğun bir cam filmi kullanılmamalıdır. Bu cam filmler oto camcılar tarafından takılmaktadır. Herhangi bir kaza ya da cama bir çarpma yaşandığı durumlarda en kısa süre içinde cam değişimi yapılmalıdır. Sizin ve çevrenizdekilerin can sağlığı için trafikte herhangi bir mağduriyet yaşatmamak için kırık cam ile trafiğe çıkmayınız. Çevremizdekilerin sağlığını riske atmayınız.

Cam değişimi yapılırken nelere dikkat edilmelidir?

Camın çeşidine göre yapışkanlı camlar ve lastikli camlarda cam değişimi yapılmaktadır. Bu değişim lastikli camlarda daha kolaydır. Lastikli olan Canda cam lastik içerisinden çıkartılır ve yerine yeni bir cam yerleştirilir. Bu işlem hem zahmetsizdir hem de daha hızlı yapılır. Yapışkanlı cam ise camın silikondan çıkartılıp tekrardan yeni bir camın düzgün ve dikkatli bir şekilde yerleştirilmesi gerekmektedir.

Aracın cam tamiri nasıl yapılmaktadır.

Araçta kullanılamayacak derecede büyük bir hasar yok ise aracın camını değiştirmek yerine camı tamir ettirmek daha mantıklıdır. Araç camı tamiri yapılmadan önce araçta oluşan hasarın olduğu yerin titizlikle çok iyi bir şekilde temizlendikten sonra çatlağın içindeki hava kalmayacak şekilde çekilir ve cam tamirinde kullanılan özel bir madde ile havası alınan Kasım doldurulur. Bu maddenin kuruması çok fazla zaman almayacağı için biraz beklenir.

Siverek Oto Cam Tamir | Oto Cam Filmleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Cam Tamir | Oto Cam Filmleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!