Suruç Oto Cam Tamir | Oto Cam Filmleri

Arabalarımızın camlarını bazen değiştirmek zorunda kalabiliriz. Uzun yolculuklarda özellikle çakıllı olan yollar da ön camlara arabaların tekerlerinden taşlar sıçrayabiliyor. Bu taşlar bazen camlarda ufak çatlamalara bazen de camların dağılmasına sebep olabiliyor ve ön cam değişimi yapılması gerekiyor. Küçük çatlaklar bazen çok sorun yaratmamaktadır. Fakat çatlak büyükse eğer en ufak başka bir darbe durumunda camlar çok çabuk dağılabilir. Cam değişim işlemleri sanayiler de yapılmaktadır. Ya da oto cam servisi olarak işletim yapan yerlerde yapılmaktadır. Herkes arabasına kaliteli cam taktırmak ister. Taktırdığınız camların kaliteli olması için güvenilir yerlerden taktırmanız önemlidir. Artık uzun yıllardır arabaların camlarına film çektirilmektedir. Bazıları bunları görüntü için yaparken bazıları da gündüzleri güneş ışığından korunmak için yapmaktadırlar. Cam filmi ön camlar için çok koyu olmadığı sürece bir sıkıntı çıkarmamaktadır. Koyu olduğu taktirde trafikte ceza yiyebilirsiniz ve polisler tarafından film çıkartılmaktadır. Bu film çektirme işlemiyle de oto camcılar uğraşmaktadır. İstediğiniz yer yerde bu ustalardan bulabilirsiniz. Web sayfası üzerinden size en yakın oto cam firmalarını bularak film çektirebilirsiniz. Camların kalitesine göre fiyatlarında artmaktadır. Değişim yaptıracağınız ya da film çektireceğiniz camcıların bileğiniz bir yer olması çok önemlidir. Kalitesiz takılan bir cam en ufak darbede kırılabilir. Kaliteli oto cam firması bulmak için çevrenizden yardım alabilirsiniz. Ya da internet üzerinde sayfaları varsa eğer yorumlarına bakabilirsiniz müşteri memnuniyeti oranlarına bakabiliriz.

Araba camı değişiminde ve film çektirme işleminde nelere dikkat edilmelidir?

Öncelikle güvendiğiniz bir camcı olması gerekmektedir. Güvenilmeyen firmaların takacakları camlar en ufak darbeler de dağılabilir. Film çektirme işlemi de değiştirme kadar önemlidir. Ve büyük ustalık gerektirmektedir. Eğer kalitesiz film çekilirse çok sıcak olan şehirler de film çıkabilir ya da gözlerinize zarar verebilir.

Araba camlarının kaliteli olması neden önemlidir?

Öncelikle arabanızın muayenesi yapılırken camda çatlama varsa ve bu çatlama sizlerin görüş alanında sıkıntı oluşturursa muayene sırasında sorun yaşanabilir. Eğer aldığınız arabada cam değişimi varsa ve bu kalitesiz bir cam ise çoğu zaman güneş ışınları bile sizleri rahatsız edebilir. Ve en ufak bir şeyde çizilebilir dağılabilir.

Suruç Oto Cam Tamir | Oto Cam Filmleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Cam Tamir | Oto Cam Filmleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!