Viranşehir Oto Cam Tamir | Oto Cam Filmleri

Arabalar gün geçtikçe hayatımıza daha çok dahil olmaya devam ediyorlar. Ayağımızı yerden kesen bizi ulaşacağımız yere en hızlı şekilde götüren bu araçlar teknolojinin gelişmesi ile birçok yönden gelişmektedir. Son gelişmelere göre elektrikli arabaları yollarda görmemiz oldukça yakındır. Bu arabalarda yakıt olarak petrol, benzin veya LPG gibi maliyeti çok yakıtlar kullanılmayacaktır. Arabalar insan hayatına birçok yarar sağlarken kendileri de zamanla eskiyebilirler. Eskiyen bu arabalar sık sık arıza çıkarabilirler. Böyle durumlarda arabayı tamirciye götürüp baktırmak kendimizin müdahale etmesinden daha iyidir. Araç bozulduğunda veya hasar aldığında kendimiz müdahale ettiğimiz takdirde daha büyük sorunlara yol açabiliriz. Özellikle araba parçaları dikkat edilmesi gereken ve tekrardan orijinalinin bulunması zor olan parçalardır. Bu parçalar motorun çalışmasını sağlayan parçalar veya şanzıman, hidrolik kavrama gibi güç aktarma organları ya da şasi gibi organlardır. Ayrıca camlar otomobilin en önemli parçalarından birisidir. Camlarımız eskidiklerinde veya hasar aldığında oto camcı hizmeti veren dükkanlardan değiştirmelerin isteyebiliriz. Cama hasar gelmesi ya da kırılması trafikte en çok başımıza gelecek olaylardan birisidir. Cana geleceğine mala gelsin düşüncesi ile hareket edersek camımıza hasar gelmesi durumunda tamir edileceğini bilmek bizi rahatlatır. Araba camını değiştirmek istediğimiz takdirde cam tamirini yapacak kişi bu işi bilmelidir. Çünkü arabaya en uygun camı bilecek kişi bu işin ustalarıdır.

Araç camları neden değiştirilir?

Günümüzde birçok insanın ekmek almaya bile arabayla gittiğini düşünecek olursak araba hayatımızın içine oldukça dahil olmuş diyebiliriz. Ama ne yazık ki araçlar bazen bazı sorunlarla karşılaşmaktadır. Bunlardan başımıza en sık geleceklerden birisi ise cama hasar gelmesi, kırılması veya camda çatlak oluşmasıdır. Ancak özellikle büyük kazalardan sonra araç camı kullanılmaz hale gelebilir. Bu durumlarda en iyi oto cam servisi hizmeti veren oto tamir dükkânı ile anlaşmak oldukça işimize yarar.

Otomobillerin camlarını nasıl değiştirebiliriz?

Otomobil camları genellikle sert maddelerden yapıldığı için hasar olması zor camlardır. Ama zaman zaman hasar alabilirler. Bu durumlarda kaliteli oto cam satan firmalarla iletişime geçilebilir. Daha sonra camın değişiminde bize yardımcı olması için otomobil tamiri yapan dükkanlarla iletişim halinde olabiliriz. Bu dükkanlar ilk olarak hasarın olduğu bölgeyi tertemiz hale getirirler.  Sonra hava kalmayacak şekilde özel bir madde ile o bölgeyi doldururlar. Bu maddenin kuruması için çok az bir süre gerekmektedir. Oto camcılar ise bu işlemi en hızlı şekilde halledeceklerdir.

Viranşehir Oto Cam Tamir | Oto Cam Filmleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Cam Tamir | Oto Cam Filmleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!