Haliliye Oto Cam Tamir | Oto Cam Filmleri

Yoldan seken taşların araba camlarına çarparak oluşturduğu ufak çatlakların zamanında tamir edilmesine oto cam tamiri denir. Cam üzerindeki 15 cm’yi geçtiği zamanlarda tamir işlemi verimli olmayabilir. Bu durumlarda cam değişimi yapılması gerekebilir. Küçük çatlaklarda hemen müdahale etmek gerekir çünkü büyüyünce değişim uygulaması yapılır. Oto cam tamirlerinin amacı ekstra masraftan kaçınmak ve araçtaki camın orijinalliğini korumaktır. Oto camcıların müşterilerin bütçesini de düşünerek cam değişimi yerine öncelikle cam tamirini denemeleri gereklidir. Cam tamiri yapılması gereken durumlar genelde cam değiştirme olasılığının düşük olduğu durumlardır. Cam tamir işlem sıralaması öncelikle camın orijinalliği bozmadan tamir edilebilir olup olmadığına bakılır. Tamirat yapılmaya uygun alanın daha sonra sorun çıkartıp çıkarmayacağı aynı bölgede başka çatlağa sebebiyet verip vermeyeceği araştırılıp müşteriye bilgisi tam olarak verilmelidir. Tamiri yapılacak alanın temizliği sağlanmalıdır. Oto camcı çizik alanının pürüzsüzleştirilmesini sağlayarak bölgeye reçine döküp dolgu yapar. Dolgunun amacı çatlak, çizik bölgesinin çöküntüsünü cam seviyesine kadar getirmektir. Daha sonra dolgunun donması için bu alana özel ekipmanlar ile UV ışını gönderilmesi gerekir. Son olarak camda kalan pürüzlü bölgenin temizliği ve zımparası yapılarak camın bütünlüğü sağlanmış olur. Cam tamirat işleminin durumuna göre camcıların maliyet talebi değişmektedir. Uygun oto cam fiyatları araştırılarak ve önceden camcılardan fiyat hakkında bilgi alarak cam tamiratını veya cam değişiminin yapılması sağlanmalıdır. Camın kalitesi de fiyat talebini değiştirmektedir.

Oto cam değişimi neden önerilmemektedir?

Ufak çatlak veya çiziklerde değişim yerine cam tamiri yapmak daha önemlidir. Çünkü cam değişimi yapılınca aracın orijinalliği bozulmuş olacaktır. Araç camına zarar gelmesi durumunda öncelikli tercihimiz cam değişimi olmamalıdır. Tamir edilemeyecek kadar kötü ve büyük çatlaklar durumuna göre değişim isteyebilir. Bu durumda değişim yapmak gereklidir.

Oto cam hasarları tamirinde veya değiştirilmesi durumlarında gerekli belgeler nelerdir?

Araç camlarının hasar tamiri için servise giderken bulunması gereken belgeleri hazırlayıp gitmemiz gerekmektedir. Bunlar sürücü belgesi aslı veya fotokopisi, kasko poliçesi gösteren belge, ruhsatın aslı veya fotokopisi, vergi levhası fotokopisi, cam hasarı bir hırsızlık veya kaza sebebiyle olduysa karakoldan alınan tutanaktır.

Haliliye Oto Cam Tamir | Oto Cam Filmleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Cam Tamir | Oto Cam Filmleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!