Bozova Vinç Kiralama | Sepetli Mobil Vinç

Vinç kiralamak artık son dönemde son derece popüler olmaya başlamıştır. Bunun en büyük sebeplerinden bir tanesi ülkemizde artan inşaat sektöründeki yükseliş ve gelişmedir. Eğer bir inşaat yapmayı düşünüyor iseniz kendinize uygun vinç kiralama hizmeti veren bir şirketle anlaşıp kendinize bir vinç kiralayabilirsiniz. Bunu çok uzun süreli kiralamanız da gerek yoktur saatlik vinç kiralama hizmeti veren firmalar ile anlaşarak vinç kiralayabilirsiniz ya da tam tersi daha uzun bir işleminiz var ise bu firmalar ile anlaşarak daha uzun vadeli bir kiralama işleminde bulunabilirsiniz. Aylık vinç kiralama hizmeti veren birçok şirket bulunmaktadır. Bu şirketler sizler için ürünlerinizi sigortalar ve başına herhangi bir şey gelmesi durumunda sigortadan sizin herhangi bir şey ödemeden kurtulmanıza olanak sağlar. Vinç kiralama fiyatları son dönemde artmış olsa da özellikle doların yükselişinden dolayı epeyce yükselse de çoğunlukla şehirden şehre değişiklik gösterebilir. Ancak çok büyük şirketler bu tür vinçleri kiralamak için belli başlı tarifeleri bulunmaktadır. Sizler bu tür büyük şirketler ile anlaşırsanız sizlere bu şirketler ihtiyacınıza uygun vinci verirken herhangi bir kampanya olup olmadığını ya da herhangi bir ekstra ücret ödeyip ödemeyeceğini sorabilirsiniz. Gittiğiniz ya da anlaşmaya vardınız şirket ile bu tür konuları konuşarak hem kendinizi hem de aldığınız yani kiraladığınız iş makinesine öğrenebilir ve güvenliğini sağlayabilirsiniz. Eğer işleriniz çok daha yoğun ise ve işlerinizi yapacak herhangi bir kişi yok ise bu vinci kullanmak için vinç operatörü kiralama hizmeti veren şirketlere anlaşıp vinç operatörünü kiralayabilir ve işlerinizi hallettikten sonra bu insanların ve iş makinesinin kirasını ödedikten sonra teslim edebilirsiniz.

Vinç nedir?

Vinç çoğunlukla ağır şeyleri bizler için kaldıran ya da yükseklere taşıyan iş makinesinden bir tanesidir. Tahminen milattan önce çok daha eskilere dayanan bu yapı ilk olarak mısır piramitlerini yapılırken mısırlılar tarafından kullanılmış ve buradaki kölelerin daha az iş yükü çekmesini sağlamıştır. Sizler de bu tür işleriniz için ağır bir yük var ise bu tür vinçler kiralayabilirsiniz.

Hangi vinci kiralamalıyım?

Eğer sizler ihtiyacınıza uygun vinci kiralamaz iseniz bu sizin için hem fazla maliyet hem de fazla uğraş gerektirecektir. Eğer çok az bir işiniz var ise ve sizler ağır tonajlı vinç kiralama işlemi yapar iseniz bu hem sizin cebinizi hem de yapacağınız olan işlemi son derece sekteye uğratır. Bu gibi durumlar ile kalmak istemiyoruz seni mutlaka ama mutlaka kiralama hizmeti aldığını şirketi ile tanışarak kendi ihtiyacınıza uygun vinci kiralamanızı tavsiye ederiz.

Bozova Vinç Kiralama | Sepetli Mobil Vinç

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Vinç Kiralama | Sepetli Mobil Vinç

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!