Ceylanpınar Vinç Kiralama | Sepetli Mobil Vinç

Vinçleri birçok şekilde sınıflandırabiliriz. Kullanım alanına ve kullanım amaçlarına göre sınıflandırabiliriz. Kullanım amaçlarına göre farklı şekilde üretilirler. Bazı vinçler 360° dönebilirken bazı vinçler dönemeyebilir. Hareket kabiliyetleri ve ağırlık kaldırma güçlerine göre sınıflandırılabilirler. Yapılacak her iş açısından birçok vinç çeşidi vardır. Vinçleri sınıflandıracak olursak sepetli vinçler, pergel vinçler, kule vinçler gezgin vinçler, paletli vinçler ve tek ray vinçler olarak sıralayabiliriz. Her biri farklı amaçla kullanılmaktadır. Farklı işlerde kullanılmaktadır. Kule vinç adından da anlaşılacağı gibi kule şeklindedir. Genellikle limanlarda ve şantiyelerde kullanılır. İnşaat şantiyelerinde çok fazla kule vinç tercih edilir. Limanlarda gemilerdeki ağır yükleri taşımak için tercih edilir. Eğer bir kule vince ihtiyacınız varsa kule vinç kiralama yapabilirsiniz. Vinçler kullanım amaçlarına göre farklı şekilde üretilirler. Birçok vinç kiralama firması vardır bu vinç kiralama şirketlerini internetten araştırarak vinç kiralama fiyatlarına, kullanıcı yorumlarına ve telefon numaralarına ulaşabiliriz. Gökdelen binalar yapımında vinçler olmazsa olmazdır. Vinç kiralama fiyatları kullanacak iş makinesinin özelliklerine bağlı olarak tabii ki de değişmektedir. Bazı durumlarda firmalar vinçleri satın alır bazı durumlarda da vinç kiralama yoluna gidilir. Vinç kiralamak internet ortamı sayesinde çok kolaylaşmıştır.  Kiralık vinç fiyatları da kullanım alanına göre makinenin özelliklerine bağlı olarak değişiklik gösterecektir. Vinçler 360° dönebilen yapıdadır bu sayede bir ağırlığı başka bir yere koymak oldukça kolaydır.

Vinçler ne işe yaramaktadır?

Geçmişte insanoğlu ağır yükleri kaldırmak da çok zorlanıyordu, ağır işi yapmak saatler günler hatta aylar alabiliyordu. Fakat teknoloji sayesinde vinç makineleri üretilmeye başlandı. Bu vinçler sayesinde 55 -60 tona kadar ağırlıklar kaldırılarak yerlerine konulabildi. Vinçler ağır iş makineleridir. Bu makineler sayesinde birçok ağırlığı 360° etrafında döndürüp koyabiliriz. Ağır yükler vincin ucuna koyulup kaldırılır ve vinçler 360° döner bu sayede yükü başka bir yere transferini sağlayabiliriz. İnsan gücünün kaldıramayacağı ağırlıkları vinçler kolaylıkla kaldırabilir. Ağır yükleri yükleme ve boşaltma konusunda vinçler çok başarılıdır. Vinçleri birçok şekilde sınıflandırabiliriz. Kullanım alanına ve kullanım amaçlarına göre sınıflandırabiliriz. Kullanım amaçlarına göre farklı şekilde üretilirler.

Vinçler neye göre sınıflandırılır?

 Vinçler kullanım alanlarına göre sınıflandırılmaktadır. Kullanım amacı ve kullanım alanları değişmektedir bu amaçlara göre farklı şekillerde farklı boylarda üretilebilirler. Bazıları 360° dönerken bazıları hareket kabiliyetine sahip değillerdir. Bazı vinç türleri çok ağırlık kaldırırken bazı vinçler yeterince ağır kaldırmayabilir. Kaldırma kapasitesine göre olan vinç çeşitlerini saymak gerekirse hidrolik halatlı vinçler ve halatlı vinçler olmak üzere ikiye ayrılır. Birçok çeşitte birçok vinç kendi içerisinde ayrılmaktadır.

Ceylanpınar Vinç Kiralama | Sepetli Mobil Vinç

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Vinç Kiralama | Sepetli Mobil Vinç

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!