Hilvan Vinç Kiralama | Sepetli Mobil Vinç

Son zamanlarda sürekli bir inşaata başlamaktadır. Bu inşaatlar şehrin büyümesinde şehrin büyümesine bağlı nüfusun artışında ve oturma alanlarının yani konutların çoğalmasına neden olur. Yatırım alan müteahhitler insanların işlerini hastaneye okullara üniversitelere stadyumlara yakın olabilecek muhitlerde yeni bir inşaat başlamak istemesiyle hammadde arayışına girerler. İnşaat sektöründeki hammaddeler çimento kum tuğla kiremit beton ve bunları taşıyacak aletlerdir. Eskiden onları taşıyan kişiler insanlardı ve insan gücü bir yere kadar yetebilmek de bu nedenle inşaatlar çok uzun sürmekteydi. Teknolojinin gelişmesine bağlı olarak demir’in iyi bir şekilde kullanımı ve fizik biliminden yararlanılarak yeni aletler ve makineler geliştirilmiştir. Bunlardan en önemlisi paletli vinçlerdir. Bugün işler ile birlikte 3 5 kat arası apartmanlara bu apartmanların yüksek katlarına malzeme taşıması gerçekleştirilmektedir. Daha yüksek binaların yapımında çoğunlukla kule vinç kullanılır. Kule vinç kiralama şirketleri müteahhitlere kiralama hizmeti yağlamanın önemi ise vincin çok maliyetli olmasından ve sürekli kullanılmamasından dolayıdır. Vincin kullanım süreleri en az haftalık veya aylık olarak değişmektedir. Müteahhitlerin aldığı en iyi hizmet aylık vinç kiralamadır. Bu nedenle kontratlar bu şekilde düzenlenir ve o ay için sigorta ve kasko vinçlere yapılır. Vinçleri kullanan kişilere operatör denir. Bu operatörler vinç ehliyetini almış alanında profesyonelleşmiş ve az sayıda bulunan çalışanlardır ve bir firmaya bağlı olarak çalışırlar. Bu yüzden firmalar vinç operatörü kiralama hizmeti de vermektedirler.

Vinç nasıl çalışır?

Fizik biliminde yararlanılarak yapılan bu makinalar makaraya motor sisteminin birleşerek kombine bir sistem haline gelmesiyle çalışmaktadır. Ağırlığı azaltmak için iki makara istemeye kurbana vinçler makaranın bir ucunda sarı motoru diğer ucunda ise taşınacak ağırlık bulunmaktadır. Bence sadece kaldır indir değil sağa sola hareket edebilen uzayabilen kısalabilen ve beton mikserleri nin içindeki betonu yukarı çekerek üst kattaki binalar aktarabilen bir makinedir.

Vinçler kaç kilo kaldırır?

Makineden makineye değişiklik gösteren bu olay sizin ihtiyacınız doğrultusunda ağır tonajlı vinç kiralama hizmeti veren firmalardan bilgi alarak sizin için uygun makineye gösteriler daha sonra kiralama hizmeti için gerekli prosedürleri uygularlar

Hilvan Vinç Kiralama | Sepetli Mobil Vinç

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Vinç Kiralama | Sepetli Mobil Vinç

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!