Siverek Vinç Kiralama | Sepetli Mobil Vinç

Eskimiş ya da eskimeye yüz tutmuş bazı yıkılması gereken evler yıkılma ve can sağlığımızı tehlikeye atabileceği için yıkılması gerekmektedir. Bazı bahçelerde yıllanmış kurumaya yüz tutmuş ağaçlar da olabilir. Verim alamadığımız senelerdir bahçede yer kaplayan meyve vermeyen çürümüş olan ağaçların kökünden sökülüp yerine yeni dikimlerin yapılması gerekir. Bu sökülen büyük ağaç kökleri paletli vinçler sayesinde kolaylıkla çıkartılabilir. Bahçenin yeniden düzenlenmesi ve yeni fidan dikilmesi sağlanmış olur. Toprak verimliliği artmış olur ve daha verimli topraklar elde etmiş oluruz. Vinç kiralamak sanıldığı kadar kolay değildir. Pahalı bir işlem olması sebebiyle çoğu bütçe için uygun değildir. İhtiyaç duyduğumuz anda kolaylıkla bulabilmemiz büyük bir avantajdır. İnternet üzerinden yapacağınız aramalar sayesinde uygun vinç kiralama işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Bazı yüksek binalarda da kullanılan vinçler vardır. Örneğin elektrik arızalarında yüksek çıkılması zor yerlere vinç yardımıyla kolaylıkla ulaşılabilir. Yüksek binalardaki yangınlarda mahsur kalan kurtarılmayı bekleyen insan ya da hayvanlar vinç yardımıyla kurtarılır. Vinç kiralama şirketleri en çok talebin kule vinçler tarafından aldıklarını belirtiyor. Kule vinçler genellikle inşaat sektöründe kullanılmasıyla bilinir. Son zamanlarda inşaat sektörünün çok fazla geliştiğini göz önünde bulundurursak bu durum vinçlerin kullanım ihtiyacının artmasına yol açar. Saatlik vinç kiralama hem maddi yönden daha uygun olması ve kısa süreli işlerin daha çabuk halledilmesi için tercih edilen bir vinç kiralama yöntemidir. Uzun süreli işler olduğunda vinç kiralama süresi de değişim göstermektedir.

Vinç çeşitleri nelerdir?

Hareket yetenekleri ve kaldırma kuvvetlerine göre gruplara ayrılan birçok vinç çeşitleri vardır. Bu vinç çeşitleri kule vinçler yüksek iş sahalarında ihtiyaç duyulan ve kullanılan bir vinç çeşididir. Paletli vinçler ise plastik tekerlekli olan vinçten farklı olarak paletli sisteme sahiptir. Kamyon üstüne sabitlenmiş vinç ise lastik tekerlekli vinçlerdir.

Vinç kullanırken nelere dikkat edilmelidir?

Vinç araç ve gereçlerinin kullanılmadan önce kontrollerinin yapılması gerekir. Vinç kapasitesine göre yük taşıtılmalıdır vinç kapasitesinden fazla taşıyamayacağı yük vince yüklenmemelidir. Vinç kabininde vinç operatörü dışında kimse bulunmamalıdır ve mola verildiği durumlarda vincin üzerinde yük olmamasına dikkat edilmelidir. Gerekli olan iş ve insanlığı güvenliği kapsamında çalışanların koruyucu ekipmanların giymesi gerekir.

Siverek Vinç Kiralama | Sepetli Mobil Vinç

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Vinç Kiralama | Sepetli Mobil Vinç

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!