Suruç Vinç Kiralama | Sepetli Mobil Vinç

Vinçler çok ağır yükleri yerlerinden kaldırmak onları yatay bir şekilde bir yerden bir yere götürmeye  yarayan  büyük iş makinalarıdır. Vinçlerde halatlar, kaldırma halatı. Tel halatlar gibi bir çok halat bulunur. Paletli vinçler kendi etraflarında 360 dere dönerler ve oldukları yerdeki ağır olan yükleri kaldırma yada oldukları yere boşalma işlemi yaparlar. Genellikle ileri geri tekniğiyle çalışırlar. Vinç kiralamak almaya göre ucuz yollu bir yöntemdir. Çok pahalı makinalar olduğu için genellikle çok büyük şirketler de veya inşaat sahiplerinde bulunmaktadır. Vinçleri kullanım zamanınıza göre kiralayabilirsiniz. Saatlik yada haftalık vinç kiralama işlemini bütün şirketler yapmaktadır. İşinizin uzunluğuna göre bu süreler farklılık gösterebilir. Vinçleri gidip görüşerek yada telefon üzerinden mobil vinç kiralama yapabilirsiniz.  Vinçlerin boyutları ağırlıkları yapacakları işlere göre farklılık göstermektedir. Her iş için aynı vinç kullanılmaz.Ağır tonajlı vinçler genellikle beton yığınlarını kaldırma gibi alanlar da kullanılır. Kaldırma kapasitelerine göre de halatlı ve halatsız olarak çeşitleri vardır. Kaldırma kapasitelerine göre farklılık gösterdikleri gibi hareketlerine göre de farklılık gösterir. Hareketlerine göre sabit, paletli, köprülü vinçler gibi çeşitleri bulunmaktadır. Vinçler insan gücünün yetersiz kaldığı çoğu yerde bu özellikleriyle bizlerin yardımına koşmaktadır. Artık günümüz teknolojisi sayesinde insanlardan çok makine gücüne başvurulmaktadır. Özellikle yol çalışmalarında köprü yapımlarında yüksek yerlerde yapılan işlemlerde insan gücü yetersiz kalacağından  dolayı iş makinalarına başvurulur

Vinç çeşitleri kaça ayrılır ve nerelerde kullanılır?

Vinçler yapısı yaptığı iş ve çalışma gücüne göre beşe ayrılır. Bunlar sepetli , gezgin tek ray ,kule  ve pergel vinçler olarak ayrılır. Kule adı verilen vinçler genellikle limanlarda inşaat alanlarında kullanılır. Sepetli vinçler ise merdivenlerin ulaşamayacağı yerlerde kullanılır. Gezgin vinçler de makine daireleri ve elektrik santrali olan yerlerde kullanılır.

Vinç kiralaması yaparken neye dikkat edilmesi gerekmektedir?

İlk başta hangi iş için kullanacağına dikkat etmelisiniz. Kaldıracağınız yükün ağırlığına göre kiralamalısınız. Yüksek bir yer için kullanacaksanız eğer yükü koyacağınız yada alacağınız yerin yüksekliğine göre, kullanılacak olduğu ortama da hareketlerinin kısıtlanmaması açısından dikkat edilmesi  gerekmektedir. Ve tabikide bunların yanında kamyon modelleri de çok önemlidir.

Suruç Vinç Kiralama | Sepetli Mobil Vinç

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Vinç Kiralama | Sepetli Mobil Vinç

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!