Viranşehir Vinç Kiralama | Sepetli Mobil Vinç

Geçmişte yükleri kaldırmak için insanların kol gücüne başvuruluyordu. Mısır piramitleri yapılırken taş blokları köleler bir araya gelerek taşıyorlardı. Geçmişte insan gücünden yararlanmak işi yapılacak insanın oldukça kolayına geliyordu. İşi yapılacak insanın için hem çok masraf çıkmamış hem de işi görülmüş oluyordu Zaman geçtikçe insanların kol güçlerini kullanmak oldukça zor hale geldi. Gelişen teknolojiler ile beraber ağır yükleri taşımak vinç gibi büyük makinelerin kullanımıyla oldukça kolay hale gelmiştir. Vinçler özellikle ev, bina veya işyeri yapılırken inşaat alanlarında kullanılır. İnşaat alanlarında işçilerin en büyük yardımcısı haline gelmiştir. İşçiler tuğla, kiremit ya da daha ağır yapı malzemelerini taşımak için vinçlere başvururlar. Özellikle ağır yük taşıma konusunda birçok kolaylık sağlayan vinçler işin hızlı yapılmasına da katkı sağlarlar. İnşaat firmaları vinç kiralamak için birçok firmayla görüşürler. Bu firmalar inşaat alanında veya ağaç kesimi yapılan ormancılık içlerinde ağaç ve kütüklerin zararsız şekilde taşınması veya yolda kalan araçların kurtarılması gibi hizmetler verirler. Vinçler yol çalışmalarında bu firmalar işin daha hızlı hallede bilmesi için ellerinden gelenleri yaparlar. Mobil vinç kiralama yapılan sahalar ise küçük çaplı inşaatların bulunduğu bölgelerdir. Vinçler özellikle kol gücü gerektiren işlerde kaynaklardan tasarruf edilmesinde ya da iş sahasında insanların üstlenecekleri kaza riskinin yüksek olduğu işlerde bizlere kolaylık sağlarlar. Günümüz koşullarında zamandan tasarruf sağlaması en önemli yararlarından birisidir. İnşaat firmaları veya ormancılık işlerinde kullanılmak üzere firmalarla aylık vinç kiralama anlaşması yapılabilir.

Vinçler hangi alanlarda kullanılır?

Geçmişte ağır yükleri kaldırmak güçlü insanların yaptığı bir eylem haline gelmiştir. Ama zaman geçtikçe gelişen teknoloji ile bu eylem için farklı makineler üretilmiştir. Bu makinelerden birisi de vinçlerdir. Vinçler yüksek gelir getiren inşaat sahalarında ya da orman kesimi yapılan bölgelerde kullanılırlar. Ayrıca gemi içi yük taşınırken veya fabrika ve üretim alanlarında kullanılırlar. Bu alanlarda çalışmaların hızlı olabilmesi için vinç kiralama şirketleri müşteriye hizmet için oldukça titiz davranır

Ağır yüklerin kaldırılmasında vinçler ne gibi yararlar sağlar?

Vinç kullanmanın insana sağladığı en büyük yarar ise birden fazla kişinin bir araya gelerek yapamayacağı işleri tek başına yapabilmesidir. İş gücü konusunda firmalara büyük bir katkıda bulunur. Ayrıca vinçler sahalarda riskin en yüksek olduğu bölgelerde işi üstlenerek tehlikeyi azaltırlar. Ayrıca taşınan yüke zarar veya hasar gelmesini en aza indirirler. Özellikle inşaat bölgelerinde kullanılmak üzere kule vinç kiralama birçok yönden işçilere katkı sağlayacaktır.

Viranşehir Vinç Kiralama | Sepetli Mobil Vinç

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Vinç Kiralama | Sepetli Mobil Vinç

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!