Haliliye Vinç Kiralama | Sepetli Mobil Vinç

Vinç şu an günümüz için vazgeçilmez bir araç haline geldi. Sürekli yapılan inşaatlar, dikilen büyük büyük evler, kurulan evler, ağır büyük yapıları taşımada ve birçok alanda kullanılmaktadır. Vinç kiralamak şu an da çok sık ihtiyaç duyulan bir şey. Ama kiralayacağımız vinçin güvenilir olduğundan emin olmalıyız. Tanıdığımız güvendiğimiz insanlardan yardım alarak vinç kiralamalıyız. Yaptırdığımız işler büyük ve önemli işler olacağından tehlikeli de olacaktır. İşi yapan kişinin işte usta bilgili tecrübeli biri olduğundan emin olmalıyız. En uygun vinç kiralama işini zamanında yapmalıyız. En uygun olanını araştırıp bulmalıyız. Ve en güvenilir olanını tercih etmeliyiz. Vinç operatörü kiralama da yapabiliriz. Bu iş özellikle çalışan insanlar var. Kullanmayı bilen işinde iyi insanların kullanması gerekir. Kullanması diğer araçlara göre daha risklidir. Öyle herkes kullanamaz. Dikkatli ve özenli yapılması gereken bir iştir. Paletli vinçler de vardır. Bunu kullanmak da zordur. Şu an da günümüzde sıklıkla kullanılır. İnşaat sektörünün gelişmesiyle birlikte vinçlerin kullanımı da artmıştır. Vinç kullanımı önemli bir iştir. Dikkat gerektirir. Uykusunu verimli almış kişilerin kullanması önemlidir. İnsan hayatını riske atmadan yapılmalıdır. Vinç kiralarken istediğimiz zamana uygun kiralayabiliriz . Aylık vinç kiralama yapılabilir. Bu şekilde süresi uzun olduğu için maliyeti daha uyguna gelir. Sadece aylık değil haftalık hatta saatlik de kiralayabiliriz. Kiralamanın süresi bittiğinde aldığımız yere teslim etmeliyiz.

Vinç kiralarken nelere dikkat etmemiz gerekir?

Taşıyacağımız şeyin ağırlığına göre seçmeliyiz. İyi bir kamyon modeli seçmeliyiz. Maksimum taşımak istediğimiz yükü bilmeliyiz. O yüke göre seçim yapmalıyız. Vincin kasasının ebatını öğrenmeliyiz. Yük ağırlığımıza ve taşıma kapasitesine göre ebatını seçmeliyiz. Boyunun kaç metreye kadar çıkabildiğini öğrenmeliyiz. bu şeylere dikkat ederek en uygun olanı almalıyız.

Vinçi nelerde kullanırız?

Vinci şu an da birçok alanda kullanıyoruz. İnsan gücünün yetersiz kaldığı ağır ve büyük taşınamayacak yüklerin kaldırılmasında kullanılır. Genelde inşat sektörün de kullanılır. Başka kullanım alanları da vardır. Bunlardan bazıları yol ve köprü yapımların da insan gücünün yetişemeyeceği yerlerde inşaat projelerinde endüstriyel açıdan çalışma alanlarında yerleşim birimlerinde ve trafikte kullanılır

Haliliye Vinç Kiralama | Sepetli Mobil Vinç

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Vinç Kiralama | Sepetli Mobil Vinç

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!