Karaköprü Vinç Kiralama | Sepetli Mobil Vinç

İnşaat firmalarının en çok ihtiyacı olan makinelerden biri de vinçlerdir. Zorlu yükleri akıl almayacak yükseklik ve katlara hiç zorlanmadan çıkaran bu makineler şantiyelerin olmazsa olmazıdır. Kimi zaman şantiyelerin vinçleri arıza yapar veya bir aksilik çıkar. Böyle durumlarda hele de acil bir iş varsa bu firmayı çok zor duruma sokar. Bu durumlarda firma vinç kiralamak seçeneğini düşünebilir. Firma kiralama firmasının yetkilileri ile iletişime geçerek durumu izah eder. Örneğin vince bir ay ihtiyaçları var ise aylık vinç kiralama seçeneğini düşünebilirler. Vinç 1 ay boyunca kiralayan şirkette kalır. Şirketin eğer vinçle işi uzarsa tekrardan kiraladığı firma ile iletişime geçerek vincin kullanım süresine bir süre daha uzatabilir. Tabii bunun içinde belirli bir ek ücret öder. Firma web sitelerinde vinç kiralama telefon numaraları olarak arama yaptığı zaman vinç kiralama şirketleri ile iletişime geçebilir. İletişime geçtikten sonra şirkete nasıl bir vince ihtiyacı olduğunu tarif eder ve vincin kendisine gelmesini bekler. Ayrıca firma iyi bir vinç istiyor ise siteden vinç kiralama yorumlarını okuyarak fikir elde edinebilir. Yorumları karşılaştıktan sonra kendisine en uygun vinci kafasında tasarlar ve sipariş eder. Eğer firmanın yapacağı işi yükseklerde ise kule vinç kiralama yöntemini deneyebilir. Böylece taşıyacağı yükleri çok daha yükseklere çıkarmış olur. Kiralama yöntemleri ile firma işini aksatmadan yürütmüş olur.

Vinçler tehlikeli midir?

Elbette her inşaat makinesinde olduğu gibi vinçlerinde belirli bir tehlikesi vardır. Ancak tehlikeyi önlemek her işte olduğu gibi biz insanlarda biter. Vinç operatörüne gerekli güvenlik ekipmanları sağlandığı takdirde ve vinci tehlikeye sokacak başka Herhangi bir durum olmadığı takdirde ortadaki güvenlik tehlikesi minimuma inmiş olur. Böylece istenmeyen kazalar meydana gelmez. Güvenlik önlemleri her zaman en üst safhada  alınmalıdır.

Vinçler kim tarafından kullanılır?

Elbette her işte olduğu gibi vinç kullanmakta da belirli bir eğitim almak gerekmektedir. Bu eğitimleri başarıyla alıp geçen kişiler vinç operatörü olmaya hak kazanır. Vinç operatörleri kimi zaman çok yükseklerde bulunan vinçleri kullanan işinin ehli kişilerdir. Bu zor şartlarda çalışan insanlar işlerinde çok dikkatli olmak zorundadırlar

 

Karaköprü Vinç Kiralama | Sepetli Mobil Vinç

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Vinç Kiralama | Sepetli Mobil Vinç

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!