Ceylanpınar Otomatik Kepenk | Tamir Bakım Servisi

Otomatik kepenk tamir firmaları günümüzde popülerleşmeye başlamıştır. Bunun en büyük sebeplerinden bir tanesi ise artan hırsızlık olaylarıdır. Hırsızlar çoğunlukla kepenkleri kırarak ya da parçalayarak dükkanlara girdikleri için bu tür firmaları olan rağbet artmıştır. Otomatik kepenk imalatı yapan firmaların da bu dönemde özellikle şirketleşmiş olanların hisseleri tavan yapmıştır. İnsanlar bu tür kepenk olan yerlere kırarak ya da zorla girmeye çalışıyor çünkü bu kepenkler mekanik bir aksam da oluştuğu için içeri girilmesi son derece zorlaştırıyor. Eğer sizlerin de dükkânında herhangi bir kepenk yok ise mutlaka ama mutlaka bir kepenk taktırmanızı tavsiye ediyoruz. Eğer nereden alacağınızı bilmiyor iseniz kepek marketler ile dükkanımıza uygun bir kepenk alabilirsiniz. Kepengin faydaları özellikle son dönemde epeyce ortaya çıkmıştır. Özellikle son dönemde ortaya çıkan haberler gözümüze çarpmıştır bu haberlerin başlıklarında kepenk hırsızlık önledi gibi birçok başlık bulunmaktadır. Kepengin bir diğer yararı ise hem sizi güvence altına alırken hem de içerideki mallarınızı güvende tutar. Eğer sizler de dükkanımıza bir kepenk almak istiyor iseniz bir kepenk market ya da otomatik kepenk üreticilerine giderek dükkanımıza uygun kepenk alabilir ya da istediğiniz tarzda bir kepenk yaptırabilirsiniz. Bu tamamen sizin ihtiyacınıza ve tamamen maddi durumunuza bağlıdır ancak yaptırmanızı şiddetle öneriyor ve tavsiye ediyoruz. Bu hem sizin için hem de dükkanınızdaki malzemeleriniz için son derece önemlidir. 

Kepenk yaptırmaz isek ne olur?

Çoğunlukla bir şey olmaz ancak bilirsiniz ki bazen olmayacak dediğimiz şeylerin olacağı tutar ve eğer bu durumda eğer bir hırsızlık durumu ile karşılaşırsanız bu kepengi yaptırmadınız için belki de yıllarca pişmanlık duyacaksınız. Siz de bu pişmanlığı duymamak için mutlaka ama mutlaka kepengi yaptırmanızı tavsiye ederiz. 

Kepek neyden yapılır?

Kepenk çoğunlukla metal alaşımlarından oluşturulmuş ve mekanik bir yapıya sahip demir parçalarından oluşmaktadır. Bu mekanik yapı yani metal parçaları bir silindirik bobin üzerine sarılarak katlanır ve açılır. Bu kepengi isterseniz camlarınıza isterseniz dükkanınızı tamamen kaplayacak bir şekilde ön tarafına koyabilirsiniz. Sizlere tavsiyemiz dükkanının önünü tamamen kapatacak bir şekilde kepenk almanız dan yanadır.

Ceylanpınar Otomatik Kepenk | Tamir Bakım Servisi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Otomatik Kepenk | Tamir Bakım Servisi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!