Halfeti Otomatik Kepenk | Tamir Bakım Servisi

Günümüzün gelişen teknolojisi sayesinde artık işyerleri güvenliğini sağlamak çok kolay hale geldi. Gerek kameralar olsun gerek ise otomatik kepenkler olsun bu güvenliği sağlamak artık çok zahmetsiz. Birçok iş yeri artık otomatik kepenk tercih ediyor çünkü oldukça kolay elle veya uzaktan kumanda ile açılabiliyor ve güvenliği çok yüksek olan bir ürün. Otomatik kepenk üreticileri bunun farkında müşterilerin arzularının farkında olup ona göre farklı çeşitlerde farklı desenlerde farklı renklerde ürünler üretmektedir. Otomatik kepenk m2 fiyatlarını araştırdıktan sonra iyi bir firma bulmak önemlidir.  Sadece otomatik kepenk üreten firmalar dışında otomatik kepenk tamir firmaları, otomatik kepenk bakımını yapan firmalar da mevcuttur. Bir çoğumuz görmüşüzdür işyerlerindeki kepenkleri. Bu kepenkler gri renkli metal yapılardır. Bu kepenkler işyerlerinin güvenliğini sağlar otomatik kepenkler genellikle iş yerinde kullanılır pencereleri ve kapıları kapatmaya yarar. Manuel veya uzaktan kumandayla açılabilir. Hem dekoratif bir görüntü sağlar hem de güvenlik açısından oldukça iyidir. Geçmiş zamanlarda işyerleri kapıları ahşap ve tahtadan yapılmaktaydı ve bu kapıları açmak oldukça zorluydu büyük bir efor sarf etmek gerekiyordu ayrıca yeterince güvenli değildi. Otomatik kepenkler müşterinin tercih ettiği renkler dışında alüminyum, çelik gibi tasarımlar da kullanılabiliyor. Galvaniz gibi hammaddeler kullanılarak üretiliyor, şık bir görüntü sağlıyor. Birçok otomatik kepenk market firması vardır sadece otomatik kepenk satan değil otomatik kepenk tamir firmaları, otomatik kepenk imalatı yapan firmalar ve kepenk üreticileri vardır hatta ve hatta araştırarak 2.el otomatik kepenk satan yerleri bulabilir fiyat karşılaştırması yapabilir ve bütçenize uygun olanını alabilirsiniz.

Elektrikli otomatik kepenkler nasıl oluyor?

Çalışma sistemleri açısından motorlu otomatik kepenklerden çok bir farkı yoktur. Sadece elektrik kullanarak çalışır enerjisini elektrikten alır. Dış mekanlarda kullanılır. Şalteri veya düğmesi pencerenin ya da kapının hemen yan tarafında bulunur, farklı ebatlarda üretilebilir. Sağladığı güvenliğin dışında kullanım kolaylığı ve estetik görünüşü ile çok tercih edilmektedir. Ayrıca elektrikler kesildiğinde kendisinde sahip olduğu jeneratör yardımıyla çalışmaya devam etmektedir.

Otomatik kepenk çeşitleri nelerdir?

Birçok otomatik kepenk çeşidi bulunmaktadır kullandıkları güç bakımından değişiklik gösterir elektrikli otomatik kepenkler, motorlu otomatik kepenkler olarak iki başlığa ayrılır. Motorlu otomatik kepenkler kepenk motoru olarak anılan motorlardan güç alır. Elektrikli otomatik ile çalışma mantığı aynıdır çalışma sistemlerinde birtakım farklılıklar olsa da çok önemli farklılıklar değildir. Kısacası elektrikli otomatik kepenklerin sahip olduğu tüm özelliklere sahiplerdir.

Halfeti Otomatik Kepenk | Tamir Bakım Servisi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Otomatik Kepenk | Tamir Bakım Servisi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!