Siverek Otomatik Kepenk | Tamir Bakım Servisi

Mahalleli esnafı denilen iç içe olduğumuz sıcakkanlı her mahallenin ana caddesi’nde dükkanları bulunan ve topluma hizmet eden kişiler bulunmaktadır. Bu kişiler mahallesine güvenerek dükkan açarlar ve bazen komşu dükkan sahiplerine bile dükkanlarının bıraktıkları görülmektedir. Sonrasında ülkedeki ahlak oranı düştükçe hırsızlıkların artması mahalle esnafını büyük zarara uğratması büyük endişe kaynağı olmuştur. Neden ne insanlar dükkanlarını korumak için öncesinde demirkapılar yaptırmış bu da işe yaramayınca saç kepenk taktırmışlardır. Saç kepenk içerisinde makara bulunan yaylı bir sistem ile birlikte ucundan aşağı çekilerek aşağıdaki bir demleri yardımıyla kitlenebilir ve dükkanlarının koruma altına alabilen mantıklı bir sistemdir. Demir atölyelerinde yapılan bu sistem yağmura ve kara karşı çok dayanıklı değildir. Sürekli bakım yapılması gereken bu alet kepenk marketten bakım malzemeleri alınarak Demir ustaları tarafından yapılmaktadır. Bu nedenle teknolojinin gelişmesine bağlı olarak otomatik kepenk imalatı ortaya çıkmıştır. Bu otomatik kepenkler de aynı zamanda dokunma sensörü alarm ve parmak izi kilit sistemi gibi çağ atlatan teknolojiler bulunmaktadır. Saç kepenk gibi otomatik kepenkler de tamir edilmesi gerekmektedir. Bu tür kepenklerin tamiri için otomatik kepenk tamir firmaları kurulmaktadır. Bu firmalara web sitelerinin ulaşabilir ve kepengin iz için fiyat sorgulaması yapabilirsiniz. Yükselen dolar kuru ile birlikte ikinci el otomatik kepenk fiyatları artmakta ve sıfır kepenklerin satımı azalmaktadır. Bu nedenle insanlar ikinci ele yönelmektedir.

Otomatik kepenk metre kare fiyatları nasıl belirlenir?

Dükkanımızın girişini tamamen kaplayacak şekilde taç kısımları ve dayanakları belirlenerek metrekaresi ölçülür. O anki kur ile birlikte Demir kilogram satışı ayrıca teknolojik aletlerin 12 fiyatı ile birlikte harmanlanarak size fiyat teklifi yapılır. Bu tür fiyat teklifleri için web sitelerinin 7/24 canlı destek ekibine bağlanabilirsiniz.

Kepenk ne tür yararlar sağlar?

Öncelikle hırsızlığı Bir nevi önlemekte ayrıca üzerinde bulunan güvenlikli sistemler ile tarafınıza bilgiler gönderilebilir ve ayrıca oluşabilecek hava olaylarında dükkanımızın girişini koruyup oluşabilecek zararlar önlemektedir. Bu tür bilgiler için firmalara danışmanı sizin için en doğru karar olacaktır. Ayrıca firmalardan örnek projeler hakkında da bilgi alırsınız.

Siverek Otomatik Kepenk | Tamir Bakım Servisi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Otomatik Kepenk | Tamir Bakım Servisi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!