Suruç Otomatik Kepenk | Tamir Bakım Servisi

Günümüzde insanlar eskisi kadar birbirleriyle iletişim halinde değiller. İnsanlar birbirlerine güvenmiyor ve hatta güvenmek istemiyor duruma gelmiştir. Geçmişte esnaflar öğle araları veya herhangi bir zaman diliminde bir işleri olduğu zaman dükkânı kapatmak yerine bırakın kilitlemeyi kapısını bile kapatmazmış. Bazen bir işaret bazen Kapıya bir sandalye koyarak dükkânda olmadığını belli edermiş. Bu gelen kişiye dükkanım kapalı diye saygısızlık olmasın anlamına gelirmiş. Geçmişte insanlar bu kadar düşünceli iken günümüzde Devran çoktan dönmüştür. İnsanlar bırakın işleri olduğunda bir yere gitmeyi yan taraftaki dükkâna Çıktıkları zaman bile artık kapılarını kitler duruma gelmişlerdir. Dükkân ve dükkânın dışına güvenlik kamera sistemi yerleştirilmişlerdir. Hatta bırakın kapıyı kilitlemeyi Üstüne bir de kepenk kapatmaktadırlar. İnsanların birbirine olan güveni zamanla yok olduğu için kepenk hızla yaygınlaşmıştır. Artık kepengi olmayan Dükkân hemen hemen yok denilebilecek kadar azdır. Bu kadar sık kullanılması kepengin de gelişmesine yol açmıştır. Her geçen gün gelişen teknoloji ile birlikte otomatik kepenk imalatı hızla yaygınlaşmıştır. İnsanların birbirine olan güvensizliğini yine insanlar kullanmaktadır. Her koşul için daha güvenli olan bu sistem insanları daha huzurlu hissettirmektedir. Kuyumcu gibi değerli eşyaların satıldığı dükkanlarda hırsızlık olayları daha çok yaşandığı için kuyumcular tarafından daha çok talep görmektedir. Otomatik kepenk imalatının bu kadar talep görmesi olası bozulma durumlarında tamir edilmesi için otomatik kepenk tamir firmalarının ortaya çıkmasına neden olmuştur.

Kepenk yeterince güvenli mi?

Daha Önceleri sadece kilitlenen bekledin çok kolay bir şekilde kırılması mümkün olduğu için güvenlik kamera sistemleri yeterince caydırıcı değildir. Kepenk dükkânın ön tarafını tamamı ile kapattığı için hiçbir şekilde kolaylıkla açılması mümkün değildir. Çoğu esnaf kepenk alamadığı için 2.el otomatik kepenk fiyatları araştırmaktadır. Yeterli bütçesi olmayanlar için gayet kullanışlıdır.

Kepenk çeşitleri nelerdir?

Kepenkler günlük hayatımızda çoğu iş yerinde evlerde otogarlarda kullanıldığı gibi farklı çeşitleri bulunmaktadır. Otomatik ve manuel olabilen bu kepenkler pencere ve kapılardan bazı dükkanlarda tamamen kaplayacak şekilde bulunmaktadır. Kepenkler manuel olduğu gibi otomatik olan kepenklerin de dışında elektrikli olan motorla çalışan kepenkler de bulunmaktadır. Ayrıca saç kepenk de karşımıza çıkmaktadır. En çok tercih edilen otomatik kepenkler daha rahat ve çok kullanışlıdır.

Suruç Otomatik Kepenk | Tamir Bakım Servisi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Otomatik Kepenk | Tamir Bakım Servisi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!