Viranşehir Otomatik Kepenk | Tamir Bakım Servisi

Marketler de mağazalarda yemek yerleri gibi  bir çok alanda kapıların dışlarında ayrı bir koruma bariyeri vardır. Bu bariyerler tahtalardan demirlerden oluşur. Kepenk adı verilen bu bariyerler hırsızlıklara karşı korunma önemli alınmasını sağlar. Bu bariyer otomatik olabileceği gibi manuel de olabilir. Artık genellikle otomatik kepenk imalatı daha çok yapılmaktadır. Otomatik olanlar daha kolay açıp kapanmaktadır. Ama bunun yanısıra diğerlerine göre bozulma oranı daha fazladır. Bu bozulmaları  otomatik kepenk tamir firmaları kolaylıkla gidermektedir. Bariyerlerin Bir çok çeşidi bulunmaktadır. Kullanım alanlarına göre değişim göstermektedir. Saç kepenk daha çok tercih edilmektedir. Özellikle küçük işletmelerde saç olanları daha çok tercih edilirken büyük yerlerde demirden yapılanları daha çok tercih edilmektedir. Fiyat olarak her şeyin sıfırı bildiği gibi çok fazladır. Eğer az kullanılmışsa ve sağlamsa ikinci el olan ürünler de çoğu zaman işinizi görmektedir. 2.el otomatik kepenk fiyatları da sıfırlarına göre daha uygundur. Eğer uygun fiyatlı olarak iş yerlerinizi koruma altına almak isterseniz bunları tercih edebilirsiniz. Bazı ikinci eller çok az zararlı olabilir yada mekan değiştirdikleri için sıfır da sayılabilirler. Tabikide bunların da takılmadan önce bir takım bakımlara ihtiyaçları vardır. Açma kapama mekanizmalarının sağlam olmaları gerekmektedir. Eğer bozuksa hemen tamir edilebilir. Kumandalı olanların sensör bakımlarının sık sık yapılması gerekmektedir. Yapılmadığı taktirde daha sonradan onarılması daha çok maliyetli olabilir.

Otomatik kepenk yaptırırken dikkat edilmesi geren noktalar nelerdir?

Otomatik kepenkler pratik kullanım sağlıyor ve bu yönüyle profesyonel koruma sağlamaktadır. Dışarıdan gelen darbelere karşı koruma oranı yüksek olması gerekmektedir. Estetik açıdan da bazıları için önemlidir. Isı ve ses yalıtımı açısından iyi olması gerekmektedir. Monteleme yapan firmaların olası bir bozulma durumda kolay ulaşılabilir olması gerekmektedir

Otomatik kepenk tercih edilmesinin nedenleri nelerdir?

Tasarımları gereği hırsızlık olaylarının engellenmesi açısından oldukça etkili olmaktadır. Hem kilit sitemleri hemde alarm sistemleri vardır ve bu yönleriyle daha güvenliklidir. Motorlu olduklarından dolayı ekstra bir efor sarf edilmesine gerek yoktur. Kumandalı olmalarından dolayı zaman açısından avantajlıdır. Yağmuru yapıların dışında tutmaktadır ve içeri girmesini engeller.

Viranşehir Otomatik Kepenk | Tamir Bakım Servisi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Otomatik Kepenk | Tamir Bakım Servisi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!