Haliliye Otomatik Kepenk | Tamir Bakım Servisi

İnsanlar kendilerini ve maddi eşyalarını her zaman güven altında tutmak isterler. Bu güven altında tutma isteği onları farklı güvenlik sistemlerine yönlendirmiştir. Geçmişten günümüze birçok güvenlik sistemi kullanılmıştır. Özellikle evlerimiz ve dükkanlarımız için kullandığımız güvenlik sistemleri hatasız olmalı ki bizler de güvenli ve mutlu yaşamımıza devam edebilelim. Güvenlik denilince akla farklı ev ve maddi eşya koruma yöntemleri aklımıza gelebilir. Özellikle bizim esnafımızın ekmek kapısı olan dükkanlarda alarm sistemleri ve kilitli kepenk kullanması satıcıları bir nebze de olsa rahata kavuşturur.  Kapının önüne çekilen bu kapaklar genellikle çarşı esnafının arasında dükkanları hırsızlara karşı güven içinde tutmak için yaptırılan ve demir ya da tahta gibi türlü biçimleri olan güvenlik sistemleridir. Özellikle kuyumcu dükkanları vitrinlerini korumak için farklı malzemelerden oluşan bu sistemi kapılarının önüne monte ettirebilirler. Bu sistemler dükkân sahiplerinin içlerini rahatlatacak düzeyde oluşturulmuş kapaklarıdır. Bu kapaklar günümüz teknolojisinin gelişmesi ile de otomatik hale gelmiştir. Kullanışı bakımından diğer klasik kapıya göre oldukça pratik ve uygulaması kolay olan bir sistemdir. Bu sistemleri hırsızlar uğraşarak bozduklarında ya da kendi müdahalemiz sonucunda bir hasar oluştuğunda otomatik kepenk tamir bakım yapan kişilerden yardım alabiliriz. Bu kişiler bizim dükkanlarımızı kapattığımızda rahat içinde eve gitmemiz için kullandığımız sistemi her bakımdan bilen kişilerdir Ayrıca bu kapılar farklı maddelerden oluşan bilirler. Bunların başında ise saç levhalar gelmektedir.  Bumalzemelerd3n oluşturularak yapılan saç levhalar saç kepenk kapısının ham maddesidir.

Evlerimizi veya dükkanlarımızı korumak için neler yapabiliriz?

İnsan kendini veya kendine ait olan maliyeti yüksek eşyaların güven altında olduklarının hissini her zaman yaşamak isterler. Özellikle bizim ekmek teknemiz olan dükkanlarımız korunmaya oldukça muhtaçtır. Dükkanlarımızı korumak için alarm sistemleri veya otomatik kepenk üreticilerinin ürettiği farklı maddelerden oluşan kapıları kullanabiliriz. Bu güvenlik sistemlerinin kullanmak bizim bir nebze de olsa huzura kavuşmamıza yardımcı olur.

Otomatik güvenlik sistemlerini nerede kullanabiliriz?

Günümüz teknolojisi ile geliştirilen otomatik kapılar farklı yerlerde kullanılır. Bunların üretimini otomatik kepenk imalatı yapan yerler yapmaktadır. Bu kapılar arabalarımızı korumak için koyduğumuz garajların kapılarında ya da yangın bölmesi olan birçok fabrika kapılarında kullanılır. Evimizin camları için taktırılacak kapı türü ise panjur tipi sarmal kapılar olarak adlandırılmaktadır.

Haliliye Otomatik Kepenk | Tamir Bakım Servisi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Otomatik Kepenk | Tamir Bakım Servisi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!