Eyyübiye Otomatik Kepenk | Tamir Bakım Servisi

Otomatik kepenkler çoğunlukla iş yerlerinde güvenlik ve güzel görünmesi nedeniyle dekorasyon açısından kullanılan otomasyon sistemine sahip kepenklerdir. Otomatik kepenk eski kepenlere göre uzaktan açılıp kapanabilen sistemlere sahiptir. Otomatik kepenkler günümüzde market, manav gibi iş yerlerinde kullanılan sistemlerdir. Kepenk marketlerde daha çok güvenlik nedeniyle kullanılır. Renk seçenekleri ve tasarım açısından dekorasyona uygun bir tercih yapabiliriz. Bu sistemlerin kullanıldıkları yere göre motorlu veya elektrikli olabilir. Kullanıldıkları motor markalarına göre değişen çeşitleri vardır. Kullanıldıkları güç yönünden de farklı çeşitlere ayrılır. Motorlu ve elektrikli kepenkler arasında fazla bir fark yoktur. Tek fark çalışması için gerekli olan enerji kaynağı birbirinden farklıdır. Elektrikli otomatik kepenklerin kullanım alanı genellikle dış mekanlardır. Manuel olarak kullanıldığı gibi uzaktan kumanda sistemleri ile de kontrol edilebilir. Manuel ya da uzaktan kumanda sisteminin ikisi de açılma veya kapanma noktalarına gelince kendiliğinden durabilir şekilde tasarlanmıştır. Kepenklerin farklı ebatlarda ve farklı renklerde çeşitleri vardır. Özellikle iş yerlerinde temizlik ve  hijyenin sağlamasın da önemli katkıları vardır. Motorlu otomatik kepenkler kepenk motorlarından güç alırlar. Otomatik kepenkler bozulduğunda otomatik kepenk tamir firmalarına başvurabiliriz. Gerekli tamiri ve onarımı onlar sağlayacaktır. Otomatik kepenk tamir bakım yapıldığında eskisi gibi kullanıma devam edebiliriz. Yapılamayacak durumda olduğu zaman yeni bir kepenge ihtiyacımız olur. Alım  gücümüz olmadığı durumlarda 2.el otomatik kepenk fiyatlarını araştırarak bütçemize uygun olanı alabiliriz.

Otomatik kepenk çeşitleri arasındaki farklar nelerdir?

Otomatik kepenkler elektrikli,  motorlu olarak ve motor çeşitlerine göre farklı türlere ayrılabilir. Elektrikli otomatik kepenk ve motorlu otomatik kepenk arasında fazla bir fark yoktur. Sadece çalışması için gerekli enerji ve güç sistemleri farklıdır. Her ikisinin de uzaktan kumanda veya manuel olarak kullanımını sağlayabiliriz.

Kullanıldıkları yerler açısından otomatik kepenk çeşitleri nelerdir?

Kullanıldıkları yerler bakımından kepenk çeşitleri pencerelerde kullanılan otomatik kepenkler, garajlarda kullanılan otomatik kepenkler ve kapılarda kullanılan otomatik kepenkler olarak ayırabiliriz. Pencerelerde kullanılanlar genellikle uzaktan kumanda ile açılıp kapanabilirler. Kapılarda kullanılanlar genelde mağazalarda ve iş yerlerinde sıklıkla kullanılır. Garajlarda kullanılanlar genellikle yerleştirilen fotosellerin yardımıyla araç kapıya yaklaştığında açılıp kapanır.

Eyyübiye Otomatik Kepenk | Tamir Bakım Servisi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Otomatik Kepenk | Tamir Bakım Servisi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!