Birecik Prefabrik Ev | Kurulum Montaj Servis

Günümüzde insanların en çok ihtiyacı olan şey kendilerine ait bir evlerinin olmasıdır. Artan imalat fiyatlarından ötürü dairelerde de fiyat artışı görülmektedir. Pek çok insan bu fiyat artışından ötürü ev almakta çok büyük zorluklar yaşamaktadır. Bu tür zorluklarla karşı karşıya kalan insanlar kendilerine maddi açıdan farklı alternatifler aramaktadırlar. Bu alternatiflerin birisi kiralık evlerdir fakat kira fiyatlarının da yüksek olması insanlara pek mantıklı gelmemektedir. Bu noktada da karşımıza son zamanlarda oldukça popüler olan prefabrik evler çekmektedir. Prefabrik evler uzun süreli ömürlerinden ötürü pek çok insana mantıklı gelmektedir. Fiyatının da betonarme evlere kıyasla daha uygun olması insanlara cazip gelmesinde büyük rol oynamaktadır. Prefabrik evler hem maliyet açısından hem de uzun ömürlü olmasından dolayı pek çok insanın gönlünde taht kurmuştur. Bu işlemleri yapan firmalar bulunmaktadır. Bu firmalar ile iletişime geçerek dilediğiniz bölgeye prefabrik evinizi kurdurtabilirsiniz. Bu sayede kendinize ait bir ev sahibi olabilirsiniz. Özel prefabrik kurulum montaj işleri yapan firmalar gelip sizlere prefabrik evinizi kurarlar. Prefabrik evlerin zeminleri çelik konstrüksiyon ile kaplanır ve daha sağlam bir zemin oluşturur. Çelik prefabrik kurulumları da oldukça kolaydır.

Çelik konstrüksiyon ev fiyatları ne kadardır?

Bu evlerin fiyatları ortalama bir rakam olarak birbirine yakındır. Birkaç firmadan fiyat alarak çelik konstrüksiyon ev fiyatlarına kolayca ulaşabilir ve istediğiniz boyutta ev kurabilirsiniz. Evler sizlerin istediğiniz boyutlarda arazi koşullarına uygun bir şekilde üretilmektedir ve çok kısa bir süre içerisinde sizlere teslim edilmektedir. Evler 1+1, 2+1 ya da dubleks olarak ayrılmaktadır. Bu evler arasında dilediğiniz boyutta ve modelde prefabrik üretimini yapabilirsiniz . Dilediğiniz modeli kataloglar üzerinden inceleyerek seçiminizi yapabilirsiniz. Çok uygun fiyatlara sahip olabileceğiniz bu imkanlardan sizler de faydalanmak istiyorsanız eğer size en yakın prefabrik kurulum hizmeti veren firmalar ile iletişime geçerek evinizin temellerini atabilirsiniz.

Özel konteyner yapımı nasıl olur?

Özel konteynerler sayesinde sizlerde çok kolay bir şekilde ev sahibi olabilirsiniz. Özel konteynerler pek çok insan tarafından yoğun ilgi görmektedir. Bunun yanı sıra prefabrik ev insanlara çok cazip gelen bir yöntemdir. Uygun fiyatlı olması insanların ilgisini çekmekte büyük rol oynamaktadır

Birecik Prefabrik Ev | Kurulum Montaj Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Prefabrik Ev | Kurulum Montaj Servis

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!