Bozova Prefabrik Ev | Kurulum Montaj Servis

Tek katlı prefabrik evler ile artık yaşam standardını son derece yukarı çekebilirsiniz. Son dönemde yaygınlaşan bu prefabrik evler özellikle günümüz dünyasının minimalist duygularına son derece iyi bir yanıt olarak karşımıza çıkmaktadır. Ancak prefabrik deyince çoğumuzun aklına konteynerler gelmektedir. Bu çok doğaldır çünkü prefabrik denince çoğumuz inşaatlarda gördüğümüz konteynerlerden bozma evler aklımıza geldiği için bunun aklımızda bulunması çok normaldir. Ancak bu bahsedilen şeyler çok daha eskilerde kalmıştır artık dubleks prefabrik evler bulunmaktadır. Sizler de kendi evinizi inşa ettirmek istiyor iseniz ve yeterli miktarda paranız yok ise bu tür evlere yönelmenizi şiddetle tavsiye ederiz. Hem mühendislik açısından çok iyi bir tasarıma sahip hem de gerçekten çok işlevsel bir yapıya sahip olan bu prefabrik evler sizin için biçilmiş kaftandır. Özel konteyner yapımı ile kendi prefabrik evinizi bile yapabilirsiniz. Düşünsenize kendi tasarladığınız eviniz her şeyini kendiniz yaparak a'dan z'ye kendinize uygun şeyler tasarlıyorsunuz harika değil mi? Prefabrik ev yapımı son derece zahmetli bir iş olsa da sizlerin mutlaka ama mutlaka destek alarak yapamayacağı bir şey değildir. Sizler de bu tür evler yapmak istiyor iseniz mutlaka ama mutlaka bir bilenden yardım almanızı şiddetle tavsiye ederiz. Her şeyden önce bunun için bir panel kabin lâzımdır. Panel kabin kurulumu son derece zor bir işlemdir ve bunun için ağır makineleri gerekmektedir. Ağır makineleri kullanmayı bilmiyor iseniz kesinlikle bu işe yeltenmemenizi tavsiye ederiz.

Neden prefabrik evi tercih etmeliyim?

Prefabrik evi tercih etmemizin en büyük sebeplerinden bir tanesi yeterli miktarda paramız olmamasıdır. Hepimiz biliyoruz ki ev yaptırmak ya da ev satın almak son derece yüksek maliyetli bir işlemdir ancak konteynerler neredeyse bu evlerin belki de üçte biridir. Eğer sizlerde yeterli miktarda paranız yok ise bu tür evleri tercih etmenizi şiddetle tavsiye ederiz.

Hangi prefabrik evi tercih etmeliyim?

Bu tamamen sizin ihtiyacınıza kalmış bir durumdur. Eğer maddi durumunuz elverişli ise dubleks prefabrik evleri tercih etmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz. Çünkü bu evler hem minimalist anlamda küçük olurken hem de mühendislik açısından son derece gelişmiş bir yapıya sahiptir. Hem çok sade hem de çok şık durabilen bu dubleks evler sizlere gerçekten satın almış olduğunuz bir evin hissiyatını vermektedir. 

 

Bozova Prefabrik Ev | Kurulum Montaj Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Prefabrik Ev | Kurulum Montaj Servis

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!