Halfeti Prefabrik Ev | Kurulum Montaj Servis

Her elli altmış yılda bir dünyada bir salgın ortaya çıkmaktadır. Bunlar toplumun birbirine yakınlığından dolayı artmakta ve önüne geçilmesi zor olmaktadır. İnsanlar bu durumlarda şehir hayatından köy hayatını geçmektedirler. Bu geçişte köylerde evleri olanlar rahat rahat işlemlerden halledebilir Ken evleri olmayanlar öncelikle arsa satın alıp daha sonra ev yaptırmayı düşünmektedirler. Bir ev yaptırmak çok maliyetli olduğundan dolayı prefabrik ev yapımına yönelirler. Prefabrik ev ana maddesi tahta olan bir iskelete montajlanan tahtalar bile en az 1 artı 1 en fazla 3 hatta isteğe bağlı dörde kadar çıkılabilen bir tane üstüne oturtulmuş çok fazla malzeme istemeyen şık ve güzel evlerdir. Son 10 yılda artan prefabrik ev satışı kendi kendine reklamını yapmış çoğu insanın hayalini bile oluşturan bir yapıya gelmiştir. Prefabrik ev yapabilmek için öncelikle Çelik malzemelerden iskelet kurulur ve sağlamlık testi yapılır. Bu iskelet için özel prefabrik kurulum montaj hizmeti veren firmalara ulaşıp metrekare fiyatları hakkında bilgi alıp size en uygun olanı seçip örnek projelere göz atabilirsiniz. Motor evleri yaptırmadan önce yaptırmış kişilerin deneyimlerine isteyebilir bu deneyimlerden yola çıkarak eksiklerini öğrenebilir bu eksikleri size göre eksik ise tamam ama da yardımcı olur ve tam tamına Yeni bir ev yaptırmanızı kolaylaştırmaktadır. Prefabriğin dışında konteyner kurulum montaj hizmeti veren firmalar bulunur. Konteyner bildiğimiz günlerde taşınan konteynırlara benzer ve iç duvarları oluşturan dışını istediğiniz şekilde kurabileceğiniz istediğiniz yapıya ait benzerliğini ortaya çıkarabileceğiniz ucuz yollu  bir yapıdır. İnsanların önceliği tek katlı prefabrik evler çok rağbet görmektedir.

Prefabrik konutların malzemelerinde fiyatlar ve toplam maliyet ne olabilir?

Ana malzeme olarak istediğiniz hammadde çam meşe ceviz bu tür ağaçlar farklı fiyatlara gelir ayrıca kullanacağınız Çelik alaşımlar iç cephe boyaları dış cephe boyaları ve benzeri birçok malzeme bir fiyat dahilinde size teklif olarak gelir. İyi bir fiyat araştırması sonucunda sizi en uygun fiyatları ortaya çıkarabilirsiniz.

Prefabrik evler de izolasyon nasıl sağlanır?

Öncelikle izolasyon içerideki yasanın dışarıya çıkmasını engelleyen katman yapıda bulunan bir özelliktir. Sahibinin isteklerine göre yapılan Bu işlem öncelikle çift çamlar kullanılarak ve çatı izolasyon malzemeleri kullanılarak yapılabilir. Ayrıca bu işlemler dışında maliyetli olduğundan dolayı çiftçi ana malzeme olan çam kavak gibi tahta varım 2 katının arasına strafor köpük türü ve türevi malzemeler yerleştirilerek izolasyon işlemi gerçekleştirilir. Tek katlı evlerde izolasyon kolay sağlansa da dubleks prefabrik evlerde izolasyon biraz zorlamaktadır.

Halfeti Prefabrik Ev | Kurulum Montaj Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Prefabrik Ev | Kurulum Montaj Servis

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!