Siverek Prefabrik Ev | Kurulum Montaj Servis

Evlerin temeli  genellikle demirlerle atılır. Artık günümüzde prefabrik ev yapımı büyük ilgi görmektedir. Prefabrikler normal evlerden farklı olarak  duvar kapı gibi ekipmanların fabrikada üretilip sonrasında beton yapı üzerine kondurulan evlerdir. Prefabrik evler ihtiyaca göre ve belirtilen sayılar doğrultusun da üretilir. Genellikle tek katlı prefabrik evler tercih edilir. Bu evler yazlık olarak tercih edilen yerlere yapılır. İnsanlar yazlık evlerin artık bu şekilde yaptırmaktadırlar. Kalabalık aile değilseniz tek kat yeterli olabilmektedir ama kalabalıksanız yada büyük evler seviyorsanız dubleks prefabrik evler de tercih edebilirsiniz. Diğer evlerden tek farkı hazır olarak getirilip beton üzerine konduruluyor olmasıdır. Tıpkı prefabrik evler gibi bir de konteyner evler de günümüzde ilgi görmektedir . Bu yapılar da genellikle taşınması ile oldukça ilgi görmektedir. İhtiyacınıza göre planlama yaparak sipariş verebilirsiniz. Kişilere özel konteyner yapımı olmaktadır. Bu evlerin yapımı prefabrik ve Çelik evlere daha kısa sürmektedir. Genellikle bir hafta gibi bir sürede hem yapımı sağlamıyor hemde montajı bitmiş oluyor. Bu evlerin kurulması için düz bir arsa olması yeterlidir. Prefabrik ve konteyner evlere panel kabin kurulumu tercih edilebilir. Bu kabinler saç yada pwc yapıştık arasına köpük döşenmesinden  dolayı ısı yalıtımı konusundan oldukça başarılıdır. Aynı zaman da geri  dönüşümü olan bir maddedir. Estetik açıdan da oldukça başarılıdır ve bu yönüyle maksimum olarak kullanım sunar.

Prefabrik evlerin ne gibi avantajlı yönleri vardır?

Bu evler ger iklime uygun şekilde üretilmektedir ve yaz kış rahatlıkla kullanabilirisiniz. Normal bir evin yapımı çok uzun süreceği için prefabrik evler zaman konusunda büyük tasarruf sağlamaktadır. Üretiminde kullanılan Çelik ve plastik karışımı malzemeler doğa olaylarına karşı sağlam olmasını sağlar. Sizlerin zevkine uygun hazırlanırlar.

Konteyner evlerin ne gibi eksi yönleri vardır?

Konteyner evler inşaat yapıları olan yerlere yerleştirildiği için izin konusunda bir sıkıntı çıkmaktadır. Diğer evlerden farklı olarak metal yapılar olduğu için ısı konusunda sıkıntı yapabilir. Ancak çok iyi yalıtım yapılmışsa sıcaklık iyi seviyede olabilir. Nakliyat için kullanılan konteynerler sağlığa zarar verebilecek boyalarla boyandığı için solunuma zarar vermektedir

 

Siverek Prefabrik Ev | Kurulum Montaj Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Prefabrik Ev | Kurulum Montaj Servis

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!