Viranşehir Prefabrik Ev | Kurulum Montaj Servis

Kimi zamanlarda tatile gittiğimizde cep yakan pansiyonlar kiralık evler veya tanıdığımızın olmaması nedeniyle kalacak yer mağduriyeti yaşayabiliyoruz. Böyle durumlarla karşılaşmamak için kendimize sürekli kullanmak amacıyla prefabrik ev alabiliriz. Veya tatil amacı dışında köylük ve kırsal yerlere atölye ya da ufak hobi odası tarzında prefabrik evler kurabiliriz. Belli çeşitleri olan bu evlerin en yaygın olanı tek katlı prefabrik evlerdir. Tek veya iki dişin ihtiyacını görebilen Bu evler çok çeşitli amaçlar ile kullanılabilir. Eğer bir yerde uzun süre konaklayacak ve kalabalık iseniz dubleks prefabrik evleri de tercih edebilirsiniz. Dubleks prefabrik evler çok kişinin kalmasına da imkan sunarak sizi kalacak yer kaygısından uzaklaştırır. Ayrıca dubleks prefabrik evleri iki katlı olduğundan dolayı her kısmını farklı amaçlarla kullanabilirsiniz. Hazır prefabrik evleri kullanmak istemiyor iseniz kendi hayalinizdeki prefabrik ev tasarımını tasarım prefabrik evler seçeneğini kullanarak hazırlatabilirsiniz. Böylece sizin istediğiniz tasarım hazırlanmış olur. Prefabrik evinizin daha da sağlam olmasını istiyor iseniz normalden daha farklı bir malzeme kullanmanız gerekmektedir. Bunun içinde çelik prefabrik kurulum seçeneği bulunmaktadır. Çelik malzemesinden yapılan bu evler normalinden çok çok daha sağlam olmaktadır. Böylece dış tehlikelerden en üst düzeyde korumuş olursunuz. Eğer sizin aklınızda çok daha başka modeller var ise veya evinizde farklı özellikler istiyor iseniz özel konteyner yapımı olarak adlandırılan seçeneği tercihleriniz arasında bulundurabilirsiniz.

Prefabrik evlerin  ücretlerini nereden öğrenebilirim ?

Dilerseniz üretici firmanın kataloğundan dilerseniz web sitesi üzerinden iletişim bilgilerini alarak doğrudan telefonla arama yoluyla veya mail yoluyla firmalara ulaşabilirsiniz. Daha hızlı bir yolla işinizi halletmek için telefonla arama en uygun yöntem olacaktır. Telefondan uygun fiyat bilgilerini aldıktan sonra bütçenize uygun olarak fiyat karşılaştırması yapıp kendiniz için en doğru kararı verebilirsiniz.

Prefabrik ev siparişim ne kadar süre içinde gelir ?

Prefabrik ev siparişiniz siparişiniz alındıktan birkaç gün içinde sizlere ulaştırılır. Tabi bu bekleme süresi firmanın o anki yoğunluğuna bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Firma siz

Viranşehir Prefabrik Ev | Kurulum Montaj Servis

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Prefabrik Ev | Kurulum Montaj Servis

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!