Birecik Boya Badana Ustası | Tadilat işleri

Ev ve iş yerlerimizin bizlere şık görünmesi için farklı detaylar ararız bu detayların başında ortamın rengi ve ortamda bulunan ışıklandırma gibi alanlar gelmektedir. Her insan Evinin veya işyerinin çok güzel olmasını ister. Bu yüzden farklı şekiller deneyerek işyerlerinin güzel görünmesi için uğraşırlar. Fakat unuttukları bir şey vardır.  Bu da ortamın rengidir.  Bulunmuş olduğunuz ortamın rengi sizlere ortamı güzelleştirmek de çok büyük bir önem arz eder. Seçmiş olduğunuz boya mobilyalarınız ile uyumlu olmalı ve insanın gözünü yormayan düzeyde bir özelliğe sahip olmalıdır. İş yerlerinde genellikle parlak renkler yerine biraz daha mat ve koyu renkler tercih edilir. Bunun sebebi insanın gözünü çok daha az yorması ve büyük bir kolaylık sağlamasıdır. Uzun süre o ortamda bulunan insanların gözleri daha az yorulur. Boyacı ustaları ile konuşup evlerinizi veya iş yerlerinizi sizlerin istemiş olduğunuz düzeyde boyatabilirsiniz. Ufak çocukların bulunmuş olduğu evlerde duvarlarda kalemlerden dolayı çizikler veya delikler meydana çıkabilir. Ama bu sizi korkutmasın çünkü boya tadilat tamirat ustaları ile görüşüp evlerinizde bulunan delikleri alçı yardımı ile kapatabilir eski görüntüsüne kavuşturabilirsiniz. Farklı renk seçenekleri ile kataloglar arasından sizlere en uygun rengi seçerek evinizi iyi bir boyacı ile görüşüp Kısa bir süre içerisinde ve çok uygun fiyatlara boyatmanız oldukça mümkündür.

Boya usta fiyatlarına nereden ulaşabilirim?

İnternet üzerinden paylaşılan ilanlar sayesinde pek çok ustaya ulaşmanız mümkündür. Boya ustaları tarafından belirlenen ortalama standartlarda bir fiyat mevcuttur. Bu fiyat sizlerin yaptırmış olacağı işleme ve çalışma süresine göre değişiklik gösterebilir. Bütçenizi pek zorlamayacak fiyatlara sahip olabileceğiniz bu boyacı ustalarına internet üzerinden bir telefon aracılığı ile kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Renk seçiminde neye dikkat etmeliyim?

Renk seçimi bizlerin dikkat etmesi gereken en önemli noktalardan biridir. Bulunmuş olduğunuz ortamda sizlerin gözlerinizi yormayan renkler seçmeli ve bu renkleri İyi bir usta ile görüşüp duvarlarınıza uygulamalısınız. Bu yüzden İşinin ehli bir boya ustası ile çalışmanız da büyük bir fayda vardır. Kaliteli boya almak yeterli olmayacağından dolayı kaliteli bir işçilik çıkartarak duvarlarınızı eskisinden daha şık görünmesini sağlayabilirsiniz. Çalışmış olduğunuz boyacı ile görüşüp renk seçimi hakkında Fikir alışverişi yapabilirsiniz.

Birecik Boya Badana Ustası |  Tadilat işleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Boya Badana Ustası | Tadilat işleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!