Hilvan Boya Badana Ustası | Tadilat işleri

Her insanın en büyük isteklerinden birisi kendi evine sahip olmaktır çünkü insan kendi evine sahip olduğunda hem   kira derdinden kurtulmuş olur hem de evet kendi isteğine göre dekore edip evin içinde istediğin mimari değişiklikleri yapabilir ama eğer kendisine ait değilse bir insanın evin içinde kalıcı değişiklikler yapmaya sıcak bakmaz anca ev sahibi yaparsa yaptırır mesela bir örnek olarak camlarımızı Pimapen yaptırmak istediğimizde ev kendimize ait olmadığı için ve pimapenleri sonradan sökemeyeceğimiz için ev sahibinin izni olmadan yaptırmayız yani ev sahibi kendisi evine  Pimapen yaptırmak istediğinde ya kendisi Pimapen parasını öder ya da biz pimapeni  yaptırırız ama kira parasından düşeriz. Yani kısacası kendi evimiz olduğunda rahatlıkla istediğimiz dekorasyonu evimizi uygulayabiliriz ve ev bizim olduğu için sonrasında ne olursa olsun hiçbir sıkıntı yaşamayın konu ev dekorasyon olduğunda ise ilk değiştirdiğimiz şey ve düzenli olarak sık sık duvarlarınızı boyatmamızdır. Duvar larımızın rengi zamanla odada yer sigara içiliyorsa is rengine dönüşü ya da zamanla kirlendiği için illa ki tekrardan boyanması  gerekiyor . Tabii ki sadece kirlendiğinde değil mesela yeni bir koltuk takımı aldığımızda ya da evin odamızı tekrardan dekore etmek istediğimizde duvarların rengi uyumuyorsa Bir boyacı tutarak duvarlarımızı boyatabiliriz. Ev boya ustasının seçerken çok dikkatli olmalıyız. Çünkü bazı boyacılar  yaptıkları işte oldukça dikkatsiz olur işini doğru düzgün yapmıyorlar boyama esnasında boyanın bazı kısımlarının parkeye dökebiliyorlar ya da muşamba sevmedikleri için parkeler mahvolabiliyor.

Boyacılık mesleği nedir

Boyacılık mesleği belli bir ustanın yanında çıraklık yaparak öğrenilerek zamanla kendisini geliştiren insanların boyacı ustası olması ve zamanla kendi müşteri kitlesini oluşturarak insanların evlerine gidip evlerini boyamasıdir. Tabii ki işleri sadece boyamak değil tamirat ve tadilat yapıp evdeki yapısal sorunları onarmaktır. Öncelikle duvarlar çok bozuksa  boyamadan önce alçı  yaparlar ondan sonra da boyayı sürerler.

Demir boya ustası nedir?

Demir boya ustası genellikle boyacıların bir alt dalıdır. Demir boya ustalarının işleri demirleri boyamasıdır. Tabii ki bu ustaların aldığı fiyat normal boyacı ustalarının aldığın fiyata göre farklılık göstermekte olup daha fazla kazanabilirler tabii ki normal boyacılarda boyadıkları evdeki oda sayısına ve yaptıkları işçiye göre para kazanırlar O yüzden Demir boyasının da kazandığı para işçiliğine göre değişmektedir.

Hilvan Boya Badana Ustası |  Tadilat işleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Boya Badana Ustası | Tadilat işleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!