Siverek Boya Badana Ustası | Tadilat işleri

Her ev sahibinin olduğu gibi bizlerinde yaşam alanlarını göz renklerine uygun bir şekilde dizayn etmek istemesi olumlu karşılanan bir durumdur. Bu durumda yapılabilecek en iyi işlem iç cephelere veya dış cepheleri boyama arttır. Bu boyama işlemi için ve bu boyanın gerçekten güzel olması için mutlaka ama mutlaka boya badana ustası tecrübesine ihtiyacınız olmaktadır. Nedeni ise kendini bu alanda geliştirmiş bu insanlar duvar türlerine göre ve cepheye göre boyanın kalitesini ayarlayıp size en üst seviye hizmet verebilmektedirler. Herkes bu işlemlerde en iyi boyacı için uzun süre araştırma yaparlar. Bu araştırmanın nedeni ise en az 5-6 yılda bir yapılan bir işlem olduğundan dolayı uzun süre boyunca hatalarını göze çarpmalarını istemeleridir. İşin ehli boya ustası diğer müşterilerinden aldığı olumlu yorumlar ile daha fazla müşteri kazanarak büyük kazanç elde ver ve insanlığa hizmette çağ atlamıştır. Bu tür hizmetler almak belli bir maliyeti gözden çıkarmanıza ihtiyaç duymaktadır. Boya usta fiyatları evinizdeki duvar sayısına göre ve kullanacağınız boyanın miktarına göre ayrıca çalışılan gün sayısına göre ve yanında çalışan çırak sayısına göre değişmektedir. Bu nedenle büyüklerinize ayarlayarak bu işlemi tek seferde yapacağınız unutmamalı ve ona göre iyi bir ustaya iş vermelisiniz. Her şeyi tam yaptığınız durumda mutlu olma garantiniz ustalar tarafından verilmektedir. Boyacılar hem usta olup aynı zamanda boya malzemeleri satan kişilere denir.

 Boyanın kalitesi nasıl anlaşılmaktadır?

Su bazlı yağlı mat ve demir olmak üzere birçok boya çeşidi bulunmaktadır. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte çok kaliteli boyalar olmaktadır fakat bu teknolojinin zararlarından da faydalanarak kalitesi çok düşük boyalarda piyasaya sürülmektedir. En önemli birer numune olarak iyi bir boya ustasına test ettirerek sizin için en uygun boyayı seçmesine ve bu tecrübelerine ihtiyacımız bulunmaktadır.

Demir boyası neden gerekir?

Demirler seninle birlikte suyun etkileşiminde paslanarak çürüyebilmekte ve kötü görüntüler oluşturmaktadır. Bu nedenle öncelikle demire astar olarak pas boyası daha sonra istediğiniz bir tür boya rengi ne uygulayabilir eğer yapamıyorsanız Demir boya ustası aracılığıyla demirlerini boya  yatırabilirsiniz

Siverek Boya Badana Ustası |  Tadilat işleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Boya Badana Ustası | Tadilat işleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!