Suruç Boya Badana Ustası | Tadilat işleri

Çevremizde hiçbir renk olmasa her şey siyaha yatkın siyah beyaz olsa nasıl olurdu hiç düşündünüz mü çok renksiz ne baharın geldiğinden haberimiz var ne yazın ne kışın her mevsim her gün her canlı aynı gelir gözümüze. Renkler bizim hayatımıza neşe katar, mutluluk katar. Bu kadar çok sevdiğimiz renkler bizi biz yapar. Mavi renk sevenler eşyalarını mavi kullanır odasının duvarlarını mavi kullanır hayatında sevdiği benimsediği ne varsa deniz gibi gökyüzü gibi mavidir onun için. Evlerimizde de günlük yaşam alanlarımız olduğu için bize ait bizim alanımız olan yerler olduğu için evlerimizin duvarlarını boyacılar sayesinde dilediğimiz gibi renklendirebiliriz. Sadece evlerimizde değil iş yerleri, okul, kütüphane gibi toplu kullanılan alanları da renklendirirler. Boyacılık bakıldığı kadar kolay değildir. Boya badana ustası tarafından yapılması gerekir. Boyanın ne kadar ölçüde kullanılması gerektiği renk uyumu tonlama ayarları gibi ustalık gerektiren birçok alan vardır. Bunu herkes kendi kafasına göre fırçayı alıp yapamaz. Daha öncesinden boyanmış ama üzerinden belli bir zaman geçtiği için eskimiş olan boyalar boya tadilat tamirat ustası tarafından onarım ve tamirinin yapılması gerekir. Bu tamir ve bakım biraz zaman alabilir. Boyanın kuruması gerekir. Bu süre içinde Boya yapılan ortam havalandırılmalı hem daha çabuk kuruması sağlanmalı hem de Boya kokusuna fazla maruz kalınması sağlık açısından olumsuzluklara yol açabileceği için önlenmelidir.

Demir Boya ustası ne iş yapar?

Evlerimizde dış kapılarda. Bahçe etrafında çevrili olan demir korkularda garaj kapılarında hava koşullarıyla birebir maruz kalmış oldukları için paslanma ve boyanın eskimesi daha kolay ve hızlıdır. Bu gibi durumlarda demir boya ustası ihtiyaç duyulur ve yıpranmış olan yüzeylerin iyileştirilmesi sağlanır. Metal yüzeylerde olan boyama işleriyle ilgilenen kişilere demir boya ustası denir.

Boya yapılırken nelere dikkat edilmelidir?

Boya yapacak kişinin bana bir şey olmaz düşüncesinden çıkıp işin ehli boya ustası da olsa gerekli donanımı kullanması gerekir üzerindeki kıyafetlerinin boya olmaması için önlük giymesi gerekmektedir. Boya kokusunu bizzat solumamak için maske kullanmalıdır. Tavan boyası yaparken boya gözüne sıçrama yapabilir. Bunun için koruyucu gözlük kullanmalıdır. Boya işleminin daha kısa sürede bitmesi için ortam sürekli havalandırılmalı kısa sürede kuruması sağlanmalıdır.

Suruç Boya Badana Ustası |  Tadilat işleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Boya Badana Ustası | Tadilat işleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!