Suruç Hafriyat | Yıkım Kırım Nakliye Firmaları

Çoğu insan ev yaptırırken ya da yeni bir ev yapacakken yeni evlerini eski evlerin yerine yaparlar. Bu işe ise bina temel harf fiyatını sökmekle başlarlar. Bunu yapmalarındaki en büyük ve temel sebeplerden bir tanesi binanın eskimiş malzemesini oradan söküp yerine daha düzgün olarak iyi bir temel inşa etmektir. Bina yıkımı son derece zor olsa da bunu bu işi yapan şirketler bulunmaktadır. Özellikle hafriyat iş makinelerinden destek alarak sizler de bu tür işleriniz var ise yani bir eviniz yıkılacak ya da herhangi bir yerde hafriyat işlemi var ise bu tür makineler dan faydalanabilirsiniz. Bu makineler sadece hafriyat için değil tabi ki. Birçok başka iş içinde kullanılmaktadır. Çevre düzenlemesinde özellikle bu ağır makineler son derece efektif bir şekilde sahada kullanılmaktadır. Eğer sizler de bir ev yapmayı düşünüyor iseniz ve moloz atımı için bir yer bulamıyor iseniz bu tür iş makinelerini kullanarak ve şirketler ile anlaşarak sizlerin molozlarını bu firmalar ücretsiz bir şekilde alabilir ya da çok az bir miktarda paralar ödeyerek bu şirketlere molozların verebilirsiniz. Bu molozları inşaat şirketleri ya da bazı firmalar dolgu işleri için kullanmaktadır. Eğer sizlerde bu tür hafriyatlarlardan kurtulmak istiyor iseniz mutlaka ama mutlaka bu tür şirketler ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz. Bu tür firmalar bunu birçok alanda değerlendirmektedir. Özellikle kum taş nakliyesi gibi birçok alanda derlenip tekrardan piyasaya sürülüp para kazanılmaktadır.

Evimi yıktım molozlarımı nasıl yok edebilirim?

Molozlarınızın miktarı çok fazla ise bunu bir şirketle anlaşarak şirketlere satabilir ya da şirketler aracılığı ile şirketler bunu sizden ücretsiz bir şekilde alabilir veya binanızın temeline dolgu malzemesi olarak kullanabilirsiniz. Bu tamamen sizin tercihinize kalmış bir durumdur ancak şirketler ile çalışmanızı tavsiye ederiz.

Bina yıkımı için ne kullanmalıyım?

Bina yıkımı için çoğunlukla bu iş için üretilmiş iş makineleri kullanmanızı tavsiye ederiz. Eğer bu tür iş makineniz yok ise bu tür kiralama firmaları ile anlaşabilir ve ihtiyacınıza uygun iş makinesinin kiralayarak binanıza uygun yıkım teknikleri ile bınanızı yıkabilirsiniz. Ancak devletin getirmiş olduğu bazı yasalar ile bina yıkımında bir iş sağlığı ve güvenliği uzmanı bulundurulması şart koşulmuştur. Bu hususlara dikkat etmenizi tavsiye ederiz.

Suruç Hafriyat | Yıkım Kırım Nakliye Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Hafriyat | Yıkım Kırım Nakliye Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!