Viranşehir Hafriyat | Yıkım Kırım Nakliye Firmaları

Bazı binalar doğal afetler sebebiyle yıkılabilir  yada kaçak olmaları nedeniyle yıkılması gerekmektedir.. Bina yıkım işlemini büyük makinalar yapmaktadır. Yıkılan inşat malzemelerin  bir an önce ortadan kaldırılması gerekir. Hafriyat inşaat makinaları hem yıkılması geren inşaatların yıkımını sağlar hemde ortaya çıkan malzemelerin taşınmasını sağlar. Bazlı durumlarda  yıkılan yapıların atıkları ortadan kaldırıldıktan sonra kazı yapmak gerebilir. Hafriyat derin kazı özel kazılar haricinde kürek gibi malzemelerle aşağıdan yukarı doğru bir teknikle yapılan kazılardır. Bu kazılar bazı afet durumlarında bin altında kalan kişileri bulmak kolay olsun diye de yapılabilir. Yapılan yakınlar bazen mecburiyetten de olabileceği gibi bazen de çevresel olarak da yapılmaktadır. Belediyeler belli bir plan dahilinde çevre düzenleme işlemi başlatırlar. Parklar yada  yürüyüş yolları gibi alanlarda bu düzenlemeye gidilebilir. Eğer yollara taşlar döşenecekse büyük kayaların küçültülmesi gerekir. Taş kırma işleri genellikle hilti adı verilen makine ile yapılır. Bazen çok büyük taşlar kaya gibi taşların kırılması hem çevre için hemde yolların yapılması açısından önemlidir. Bazen inşaat yapımlarında kumlarım ve taşıların taşınması için nakliyat kamyonlarına ihtiyaç vardır. Bu araçlar büyük kamyonlar olmaktadır genelde. Tek seferde tonlarca ağırlıkta kumlar ve taşlar taşınması gerekmektedir. İnşaatlardan çıkan molozların atılması için de hafriyat makinalarına ve kamyonlarına ihtiyaç vardır. Bu molozların atılması hem çevre açısından hemde oluşabilecek kazaların önelenmesi açısından önemlidir.

Hafriyat atıkları nelerden oluşur?

Taş , toprak ,moloz, demir, inşaat yıkıntıları gibi bir çok şeye denmektedir. Bu atıklar çevreye büyük oranda zarar vermektedir ve temizlenmesi gerekmektedir. Eğer temizlenmezse hoş bir görüntü olmayacaktır. Yıkılan bir bina yıkıldıktan sonra o alanın temizlenmesi ve boş bir arazi haline getirilmesi temizlenen alanın yeniden kullanılmasına olanak sağlar.

Yıkılan inşaatlardan çıkan atıklar nerelere atılır?

Genellikle belediyelerin kapsamında bu atık malzemeler için boş bir alan vardır. Eğer belediye kapsamı dışında olursa mahalin en üst sorumlusu kimse ona başvuru yaparak kendinize özel olan bu atıkları atmak için boş bir alan talep edebilirsiniz. Bunun için  Yıkıntı Atıkları Taşıma İzin belgesi almanız gerekmektedir

Viranşehir Hafriyat | Yıkım Kırım Nakliye Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Hafriyat | Yıkım Kırım Nakliye Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!