Haliliye Hafriyat | Yıkım Kırım Nakliye Firmaları

Şehirde yaşayan insanlar etraflarında birçok kattan oluşan yüksek binaları sık sık görürler. Bu binalar genellikle işyeri merkezi olarak kullanılırlar.  Yüksek katlı binalar zamanla insanların tercih eder hale geldiği dairelerin bulunduğu yapılardır. Bu yapılar taş, kiremit veya tuğla gibi malzemelerin oluşturduğu betonarme yapılardır. Bazıları ise farklı yapılar kullanılarak inşa edilmiştir. Bu yapılar işin ehli ustalar tarafından yapılmışlardır. Binalar inşa edilirken ilk önce binanın temelini oluşturan beton toprağa form kazandırıldıktan sonra dökülür. Binanın temeli atılırken bina temel hafriyat hizmeti veren iş makineleri kullanılır. Oluşan betonun üstüne temel atılır. Bu temeller genellikle binanın yükünü oluşturacak dirsek yerlerinden oluşmaktadır. Temel ve dirsekler sağlam yapılmalıdır ki herhangi bir doğal afetten kolaylıkla binalar zarar görmesin. Bu binalar zaman geçtikçe estetik yönden ya da aldıkları darbeler sonucu hasar görerek kullanılamaz hale gelebilir. Binalar insanlar tarafından kullanılamayacak hale getirildikleri için kontrollü olarak bina yıkımı gerçekleştirmek lazımdır. Binalar yıkılırken etrafında insanların olmamasına özen göstermeliyiz. Çünkü binadan düşecek herhangi bir yapı malzemesi insanların canlarını tehlikeye atabilir. Kullanılan yapı malzemelerini yeniden değerlendirmek için bu işlevi gören fabrikalara gönderebiliriz. Bu fabrikalara malzemelerin taşınması için hafriyat iş makineleri bize yardımcı olabilir. Bu makineler özellikle bina yıkımında oluşacak ağır yükleri taşımak için oldukça işimize yarar. Ayrıca iş yükü hafiflediği için zamandan tasarruf sağlamamızı sağlar.

Kontrollü olarak bina yıkılırken nelere dikkat etmeliyiz?

Geçmişte birçok işe yarayan bina zamanla eskiyerek terk edilmiştir. İyice eskiyen ve kullanılması zor olan insanlar içinde büyük riskli olan binalar moloz yığını haline dönüştürülürken özellikle çevresindeki binalara zarar görmeyecek şekilde yıkım gerçekleştirilmelidir. Bu işlemi gerçekleştirecek olan iş makinelerinin operatörleri işe etrafta insan olup olmadığına dikkat etmelidir. Bina yıkıldıktan sonra bina yıkım kırım nakliye araçlarıyla bu yapı malzemelerinin yeniden dönüştürüldüğü fabrikalara gönderilirler.

Hafriyat için kullanılan iş makineleri hangi alanlarda kullanılırlar?

Genellikle hafriyat için kullanılan iş makineleri ağır malzeme taşıma işlerinde ya da kazı yapılan yerlerde hafriyat derin kazı yapabilen iş makineleri hendek ve çukur açmak için kullanılır. Binalarımızı oluşturacak temel yerini kazmak içinde bu iş makineleri kullanılabilir. Ayrıca madencilik taramalarında madene ulaşmak için kullanmak oldukça işimize yarayacaktır. Bazen de bu iş makineleri büyük binalar için boru montajı yapmak amacıyla kullanılır.

Haliliye Hafriyat | Yıkım Kırım Nakliye Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Hafriyat | Yıkım Kırım Nakliye Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!