Karaköprü Hafriyat | Yıkım Kırım Nakliye Firmaları

Bina yıkımı çok riskli bir iştir bazen büyük binalar patlayıcılar ile bazen de su ile duvarlar ve taşlar yumuşayarak yıkım işlemleri gerçekleşir. Bu yıkımlar için gerekli şartlar ve tedbirler sağlanma ise çok büyük felaketlere yol açabilir hatta ölüm ile de sonuçlanabilir. Bina yıkılıp güvenlik sağlandıktan sonra moloz atımı işlemi uygulanır ve ortam iyice temizlenir. Hafriyat işlemleri yol çalışmaları gibi işlerde de görülür. Yol çalışmaları ve çevre düzenleme gibi işlerde yoğun bir çalışma ister çünkü bir yolun kapanması olası bir trafik oluşmasını ve yol sıkışıklığı veya dikkatsiz sürücüler yüzünden oluşabilecek kazaları getirebilir. Hafriyat iş makinaları çok gürültüye sahiptir ama bizler herhangi bir yıkım veya yol çalışması gördüğümüzde oturup saatlerce izleyebiliriz sanki bu bizim genetiklerimizde hepimiz bu işleri gördüğümüzde durup işimiz yokmuş gibi izleyebiliyoruz. Bazen yollarda taş kırma işleri olabiliyor bu işler ciddi anlamda çevreye ve insan kulak sağlığını etkileyebiliyor bu yüzden nu işte çalışan insanların hep bir kulak tıkacı veya direk kulaklık takmaları şart yoksa uzun yıllar sonunda ciddi ve kalıcı rahatsızlıklar yaşayabilirler bu işlerde çalışan insanların ekipmanlarını tamamen takmaları onlar için çok önemlidir ve zorunludur. İşverenler işçilerine bu kişisel araçları kesinlikle sağlamalıdır yoksa cezai işlem uygulanması gerekir. Hafriyat işleri yapılan yerlerden insanları uyaracak şekilde tabela konulmalıdır aksi takdirde insanlar için tehlikeli bir durum ortaya çıkabilir.

Hafriyat işlerinde çalışan insanların ekipman takmaları önemlimi?

Hafriyat işlerinde çalışan insanların kesinlikle işveren tarafından karşılanan kişisel bu araçları takmaları gerekmektedir yoksa herhangi bir iş zamanında başına kendini tehlikeye sokacak durumlar ile karşılaşabilir çok yüksek gürültülerden dolayı kulak tıkaçları takmaları şarttır aksi takdirde kulak sorunları yaşayabilirler. İşte çalışırken kask ve eldiven takmaları şarttır yoksa başına herhangi bir cisim ile yaralanabilir veya eldiven takmaz ise elini kesebilir bu yüzden işçi ve işverenler bu konu hakkında çok ciddi olmalıdırlar.

İnsanlar hafriyat işlerini neden izliyor?

Hafriyat işlerini izlemek insanların ruhunu dinlendiriyor ve stres attıklarını söylüyorlar bu yüzden her hafriyat işlerinde illa bir insanın izlediğini görmek mümkündür.

Karaköprü Hafriyat | Yıkım Kırım Nakliye Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Hafriyat | Yıkım Kırım Nakliye Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!