Harran Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

Taşınma işi birçok insanın başına gelebilecek bir iştir. Çeşitli sebeplerden dolayı durduğumuz evlerden başka evlere taşınmak zorunda kalabiliriz. Bu durum başımıza geldiğinde çok zahmetli bir iş olduğu için hepimizin gözü korkar. Taşınırken paketlemesini düzgün yapmadığımız için birçok eşyamız kırılabilir veya zarar görebilir. Evden eve nakliyat firmamız sayesinde taşınmanız gerektiğinde artık tedirgin olmanıza gerek yok. Firmamız eşyalarınızı zarar görmeden hızlı ve güvenli bir şekilde istediğiniz noktaya taşıyor. Firmamızda deneyimli çalışanlarımız tarafından sağlam şekilde paketlenen eşyalarınız özel nakliyat araçlarımızla şehir içine veya şehir dışına taşınıyor. Evden eve taşımacılık konusunda bir marka haline gelmiş ve birçok insanın gönül rahatlığıyla tercih ettiği firmamızda yüksek katlara taşınmanız durumunda asansörlü nakliyat sistemimiz devreye girerek eşyalarınızı kısa bir sürede güvenli bir şekilde aşağı indiriyor veya yukarı çıkarıyor. Firmamızda maddi değeri olan eşyalarınız taşındığı için olası bir aksi durumla karşılaşılabilmesi ihtimaline karşı evden eve sigortalı taşımacılık yapılıyor. Sizler de şehir içine veya şehir dışında taşınmak durumunda kaldıysanız ve eşyalarınızın güvenli ve hızlı bir şekilde taşınmasını istiyorsanız bu işi uzun yıllardır yapan ve deneyimli çalışanları bulunan firmamızı gönül rahatlığıyla tercih ederek taşınma işinizi halledebilir ve memnun kalabilirsiniz. Tüm nakliye işlemleriniz için firmamızın web sitesinde bulunan numaralarımızdan bizi arayarak fiyat bilgileri ve merak ettiğiniz tüm konular hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Paketleme yapılırken nelere dikkat edilmelidir?

Evden eve taşımacılık sırasında eşyalarımızın kırılmaması ve hasar görmemesi için paketlemelerinin düzgün ve sağlam yapılması gerekir. Paketleme yapılırken paketlerin eşyaların özellikleriyle uyum içerisinde olması önemlidir. Paketleme işleminin bu konuda deneyimli çalışanlar tarafından yapılması gerekmektedir. Paketleme yapmayı bilmeyen birinin yapması eşyalarımızın kalıcı olarak hasar almasına veya kullanılamaz hale gelmesine sebep olabilir.

Nakliyat ücretleri nasıl belirlenir?

Nakliye ücretleri belirlenirken eşyaların yoğunluğu, nereden nereye taşınacağı, kat durumu, paketleme ve toplama durumları gibi özelliklere göre ücretler belirlenir. Evden eve nakliyat fiyatları ve şehirler arası nakliyat fiyatları taşıma yapılacak mesafe arttığından ve daha zor bir hal aldığından dolayı büyük ölçüde farklılık gösterebilir. Nakliye firmalarından hizmet almadan önce fiyat bilgisi almak mağdur olmamız adına iyi olacaktır.

Harran Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!