Hilvan Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

Evden eve taşınma çoğumuz için büyük bir zorluk ki gerçekten de öyle. Eşyaları toparlamak kırılma ihtimali olan eşyaları tek tek ayırıp koymak bizler için çok büyük bir zorluk. Fakat ilerleyen zamanla beraber biraz daha fazla ücret ödeyip kolaylıkla zorlanmadan taşınmamız artık mümkün. Özel olarak anlaştığınız evden eve nakliyat ile eşyalarınızı dilerseniz kendileri tarafından toplanıp paketlere yerleştirilip daha sonrasın da ise taşınmakta olduğunuz yere istediğiniz düzene göre yerleştirilebiliyor. Bu nokta da ise size düşen tek şey önemli olan özel eşyalarınızı alıp tatile gider gibi valizinizi hazırlayıp diğer eve geçmek. Tabi ki bu kadar kolaylığın sağlandığı bu durumda aklımız da olan en önemli sorulardan biri ise Evden eve nakliyat fiyatları sandığınız gibi çok bir ücret ödemeden anlaşacağınız firma ile uygun bir fiyata taşınabilirsiniz. Tek mahalle, semt değiştirirken değil şehir değiştirirken de bu firmalardan yararlanabilirsiniz. Şehirler arası nakliyat ile beraber istediğiniz, taşınmakta olduğunuz şehire eşyalarınızı zarar görmeden kolaylıkla bu firmalar ile ulaştırabilirsiniz. Üstelik dediğim gibi sizi hiç yormadan kolaylıkla eşyalarınızın istediğiniz alana yerleşimini yaptırabiliyorsunuz. Evden eve sigortalı taşımacılıkta ise eşyalarınızı sigortalatıp başlarına gelebilecek herhangi olumsuz bir durum da aynısını veya fiyatını anlaştığınız firmadan geri temin edebilirsiniz. Tabi ki sigortalı taşımakta fiyat bir nebze de olsun farklılık gösterecektir.

Evden eve nakliyat firmalarının önemi nedir?

Hepimiz dönem dönem yaşadığımız yerlerden taşınmak zorunda kalıyoruz veya kendi isteğimizle değiştirmek istiyoruz. Durum böyle olunca evlerimizdeki eşyaların taşınması için bir grup takım arkadaşlarına ihtiyaç duyuyoruz böyle durumlar da bu evden eve nakliyat firmaları ile anlaşıp gayet makul fiyatlara kolaylıkla herhangi bir sıkıntı çekmeden taşınabiliriz.

Nakliyat firmalarının fiyat aralığı nedir?

İstediğiniz şartlara göre farklılık gösteren bu fiyatlar tabi ki de aşırı derece de dudak uçuklatıcı değildir. Eğer isterseniz sizin yerinize evdeki kırılacak eşyaları da paketlerse fiyatta bir değişiklik olur veya asansörlü taşıma sistemi kullanacak olursa. Taşınmakta olduğunuz yerle mesafesi arasında da fiyatlar arasında bazı farklılıklar olmuş olur.

Hilvan Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!