Siverek Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

Eski zamanlarda taşıma elemanları ile kaba düzen yapılan ev eşyası taşımacılığı yerini günümüzde evden eve nakliyat firmalarına bıraktı. Son yıllarda ev sahipleri hiçbir işe elini sürmeden taşıma işini bu tip firmalara çok kolayca yaptırabiliyor. Çok uygun fiyatlar ile profesyonel olarak hizmet veren firmalar bulmanız mümkün. Gerçek anlamda evden eve nakliyat firması unvanı tek ve asıl işi ev eşyası taşımak olan nakliye firmalarına aittir. Firmaların bu işi yapabilmesi için K-3 Kara yolları ev ve ofis taşıma yetki belgelerine sahip olması zorunludur. Bu belgesi olmayan taşıma firmalarının evden eve nakliyat hizmeti vermesi kanunen yasaktır. Evden eve nakliyat genel anlamda eşyalarınızın bir yerden başka bir yere taşınması işlemidir. Bu nakliye işlemleri şehir içinde olduğu gibi şehirler arası nakliyat da günümüzde profesyonel bir şekilde yapılmaktadır. Bu firmalara ihtiyacınız olduğunda kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz. Önce gelip taşınacak yeri incelerler, kullanılacak malzemeleri, aracın büyüklüğü gibi konuları not ederler. Sonrasında anlaştığınız firma evden eve ambalajlı taşımacılık kapsayan bir firmaysa uzman personeller eşyalarınızı özenli bir şekilde paketler. Kırılacak eşyalarınızı özel paketlemelerle sararlar ve hasarlarının önüne geçilmiş olur. Mobilyalar uzman marangoz ekipleri tarafından montesi yapılır. Sonrasında araçla taşıma işlemine geçilir. Götürüleceği yere gelindiğinde gerekiyorsa asansörlü nakliyat yapılıp yüksel binalarda da olsa eşyalarınız güvenli bir şekilde, kırılmadan ve hasar almadan yeni evinize yerleştirilir.

Evden Eve Nakliyatın Avantajları Nelerdir?

Bu nakliyatın birden fazla avantajı vardır. Bunları sıralayacak olursak; eşyalar personeller tarafından paketlendiği ve toplandığı için bunun telaşını yaşamaz ve zaman kaybı yaşamazsınız. Eşyalarınızı taşımaları için deneyimli eleman aramak için uğraşmazsınız, eşyalarınızın büyüklüğüne, çokluğuna göre araç bulmak için uğraşmazsınız, eşyalarınızın büyüklüğü, ağırlığı sebebiyle bunları taşıyarak sağlık sorunu yaşamazsınız. En önemlisi zamandan tasarruf etmiş olursunuz.

Nakliye Aşamaları Nelerdir?

Evden eve nakliyat süreci uzun bir süreç gibi gözükse de uzman personeller tarafından yapıldığında kısa sürer ve yorucu olmaz. Evden eve nakliyat süreci ise tam olarak şu şekilde gerçekleşir. İlk olarak de montaj ve paketleme işlemi yapılır yani mobilyalarınız sökülür ve özenli bir şekilde paketlenir. Sonrasında eşyalarınız araca taşınır, yeni adresinize götürülmek üzere yola çıkılır. Eşyalar yeni eve taşınır ve mobilyaların montajı yapılır. Eğer istenirse eşyalar evinize yerleştirilir.

Siverek Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!