Suruç Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

Yeni bir eve taşınmak hiçbir zaman kolay olmamıştır. Ancak yeni evin heyecanı bir farklı olduğu için herkes yeni bir evi yeni bir hayat olarak görmektedir. Özellikle bulunduğunuz yerden çok uzak bir yere taşınıyorsanız daha farklı heyecanlar yaşarsanız. Ancak eşyaları taşıma konusu her zaman sıkıntılı bir konu olmuştur çünkü nakliye işlemleri ve taşınmak oldukça yorucu olacak olan konulardır. Eşyaların araca düzgün bir şekilde yerleştirilmesi ve ekiplerin eşyaları düzgün bir şekilde taşıması oldukça önemlidir. Bu sebepten bir nakliye firması seçerken seçtiğiniz firmanın ekiplerinin profesyonel olmasına önem vermelisiniz. Firmamız bütün eşyalarınızı bir çizik bile almadan yeni evinize taşıyacağının garantisini size vermektedir. Profesyonel ekibimiz sayesinde eşyalarınıza hiçbir şekilde zarar gelmeden taşıma araca yükleme ve araçtan indirme işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Firmamıza başvurarak şehirler arası nakliyat ya da şehir içi nakliyat hakkında bizimle iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz. Bizimle anlaşma yapmanız halinde ekiplerimiz taşınma günü eşya sayınıza ve yükünüze göre araçlarla evinizin önüne gelerek hızlı bir şekilde eşyalarınızı evinizden çıkartır. Daha sonra araçların içerisine hiçbir şekilde eşyalar arasında boşluk kalmayacak biçimde yerleşimini yapar ve bu sayede araç hareket halindeyken araç içerisindeki eşyalar hareket edip birbirine çarpmaz ya da düşerek hasar görmez. Eğer siz de bir evden eve nakliyat firması arıyorsanız ve şehirler arası evden eve nakliyat yaptırmak istiyorsanız firmamıza başvurmanız yeterlidir.

Asansörlü nakliyat işlemi yapılmakta mıdır?

Evet, firmamız tarafından asansörlü nakliyat yapılmaktadır ve sıklıkla tercih edilen bir durumdur. Eğer yüksek katlarda oturuyorsanız firmamız eşyalarınızı asansörlü nakliyat sayesinde yüksek kattan kolayca indirecek ve yine asansörlü nakliyat sayesinde yüksek bir kata bırakabilecektir. Bu sayede eşyalarınızı indirirken ya da yerleştirirken hiçbir şekilde sorun yaşamayacağınızdan ve eşyalarınızın başına bir şey gelmeyeceğinden emin olabilirsiniz.

Sigortalı taşımacılık yapılmakta mıdır?

Evet yapılmaktadır. Evden eve sigortalı taşımacılık oldukça tercih edilen bir işlemdir. Eşyalarınızın her ihtimale karşı güvenliğini sağlamak ve oluşabilecek herhangi bir zarar da maddi bir kayıp yaşamamak için mutlaka taşıma işlemlerinden önce eşyalarınızı sigorta altına almalısınız. Bu sayede oluşabilecek herhangi bir zarar da eşyalarını sigorta altında olduğu için bu zarardan maddi bir şekilde etkilenmemiş olursunuz.

Suruç Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!