Karaköprü Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

Hepimiz her zaman aynı evlerde yaşamıyoruz bazılarımız kirada olduğu evleri seneler geçtikten sonra değiştirmekte bazılarımız yeni evler alıp yeni evleri taşınmakta bazılarımız kiradan çıkıp satın aldığı evlere taşınmakta. Hepimiz farklı bir şekilde taşınma işlemini gerçekleştiriyoruz ama hepimizin taşınma yaparken ihtiyacı olan tek bir ortak nokta var o da evden eve nakliyat firmaları. Evden eve nakliyat firmaları her taşınmada durumda kullanılan ve kesinlikle firma kalitesine göre seçilmesi gereken bir hizmettir ve merak etmeyin ki biz size en kaliteli evden eve nakliyat sunuyoruz. Çünkü biz sizin eşyalarınızın hiçbir şekilde zarar gelmemesi adına sizin uyguladığınız taşıma yöntemi üstüne bir de kendimiz paketleme yaparak en iyi şekilde ulaşım sağlamaktayız. Ayrıca bunu yaparken size evden eve sigortalı taşımacılık yapıyoruz. Nasıl mı? Biz sizlerin eşyalarını sigorta yaptırarak taşıyoruz ve herhangi bir aksaklıkta hemen eşyanızın zararının ödenmesini sağlıyoruz. Bunların yanında sizlere asansörlü nakliyat da sunmaktayız. Günümüzde gitgide yaygınlaşan asansörlü nakliyat hizmeti bizim firmamızda da bulunmaktadır. Asansörlü nakliyat merdiven ya da evin kendi asansörü olmaksızın dışarıdan bir makinayla evin kaçıncı katta olursa olsun eşyaların o evi ulaştırılmasıdır ve artık günümüzde en kolay olan bu hizmette bir hizmeti sizlere en uygun şekilde sunmaktayız. Sizlere bu hizmetlerimizi sunarken merak etmeyin ki sadece aynı şehirde hizmet vermiyoruz biz sizlere şehirlerarası evden eve nakliyat da sağlamaktayız. Yani isterseniz Türkiye'nin öbür ucuna taşının biz yine sizlerle beraberiz ve bu hizmetleri sizlere sunarken aynı zamanda fiyat konusunda sizlere elimizden geldiğince en iyi yardımları sağlamaktayız. Evden eve nakliyat firmalarının yanı sıra verdikleri fiyatların neredeyse yarısını sizlere sunuyoruz çünkü biz sizin taşımanız da maddi manevi yanınızda olmak istiyoruz siz nerede olursanız olun taşıma işlemleriniz için kesinlikle bizi arayın biz her zaman sizlere hizmet vermeye açığız. Hizmetlerimizden fırsatlarımızdan en iyi şekilde yararlanmak için bizlere ulaşın ve size en kısa sürede istediğiniz yere eşyalarınızla birlikte ulaştıralım.

Nakliye sigortası tam olarak nasıl yapılıyor?

Nakliye sigortası sizin bize teslim ettiğiniz tüm ürünler için ayrı ayrı ve özel olarak yapılmaktadır. Bu da sizin hiçbir şekilde mağdur olmamanızı ve maddi ve manevi açıdan her türlü zararınızın karşılanmasını sağlar. Bu da hem bizim hem de sizin açınızdan çok daha güvenilir bir yol sağlar.

Fiyat konusunda bilgilendirme sağlar mısınız?

Fiyat konusunda net bir bilgilendirme yapılamamaktadır çünkü fiyat konusu taşıyacağımız eşyaların değerini, taşıyacağımız eşyaların çokluğunu ve taşıyacağımız yerin uzaklığını kapsamaktadır. Bundan kaynaklı olarak her taşımada başka bir fiyat sizlere sunulmaktadır fiyat bilgilendirmesini daha sağlıklı öğrenmek için de bizimle iletişime geçebilirsiniz ve siz bilgi verdiğiniz taktirde biz de sizlere sağlam bir fiyat bilgisi verebilmekteyiz.

Karaköprü Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!