Şanlıurfa Kuru Temizlemeciler | Kuru Temizleme Firmaları

Temizlik herkes için oldukça önemli bir konudur. Kendi temizliğimiz evlerimizin temizliği ihmal etmememiz gereken konular olduğu gibi aynı zamanda kıyafetlerinizin temizliği de ihmal edilmemesi gereken konular arasındadır. Ama ne yazık ki bazı kıyafetlerimiz hiçbir zaman iyi temizlenmediği gibi kendi yöntemlerimizle temizlenmesi için uygun değildir. Örneğin bir abiye kıyafeti ya da bir gelinliği çamaşır makinesinde ya da elimizde rahat bir şekilde yıkayamayız. Bu sebepten dolayı mutlaka onları bir kuru temizleme firmasına vermemiz gerekmektedir. Ya da kıyafetlerimiz çamaşır makinesi yardımıyla çıkmayacak derecede ağır lekelere maruz kalabilir. Bu sebepten dolayı bu kıyafetleri mutlaka bir kuru temizleme firmasına vermeliyiz. Kuru temizleme firmaları kıyafetlerimize en iyi şekilde leke çıkarma işlemi yaparak kıyafetlerimizi ilk günkü temizliğine kavuşturur. Üstelik bütün bunları yaparken hep uygun fiyat hem de kaliteli hizmet vermektedir. Firmamız uzun yıllardır kuru temizleme işinde müşterilerimize en iyi hizmeti veriyor. Hem makinelerimizin en iyi olması hem de ekibimizin profesyonelliği sayesinde siz de kıyafetlerinizi emin ellere bıraktığınızdan emin olabilirsiniz. Kuru temizleme işlemi sırasında kıyafetler 3 farklı işlemden geçerek en iyi şekilde temizlenmesi sağlanıyor. Aynı zamanda firmamız ev tekstil temizleme işlemi de yaparak yorgan yastık perde gibi evinizde yıkayamam adımız tekstil ürünlerinde yıkayarak tertemiz bir şekilde size ulaştırıyor. Bütün bunlar hakkında bilgi almak ve kuru temizleme fiyatlarını öğrenmek için firmamızla iletişime geçebilir internet üzerinden firmamız hakkında gelen kuru temizleme yorumlarını okuyarak firmamız hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Kıyafetler hangi aşamalarla yıkanır?

Kıyafetler ilk olarak kuru temizleme daha sonra sulu yıkama ve en son da çamaşırhane yıkamasından geçer. İlk olarak leke çıkarma işlemi yapılır. Bu işlemde eğer çıkmayan lekeler varsa işlem kıyafetten leke çıkana kadar tekrarlanır. Daha sonra bütün kıyafetler yıkamaya alınır. En son ise durulama işlemine geçilerek bütün kıyafetler tertemiz bir şekilde hazırlanır.

Ev tekstil ürünlerinde kuru temizleme yapılır mı?

Evet yapılır. Kıyafetler olduğu gibi tekstil ürünlerinde de kuru temizleme işlemimiz mevcuttur. Ev tekstil temizleme yorgan, yastık, perde gibi çamaşır makinesinde yıkayamayacağımız kadar büyük ya da kumaşı dolayısıyla ayrı yıkama isteyen eşyalar olduğu için kuru temizleme firmaları bu ürünler için de kuru temizleme işlemi gerçekleştirmektedir. Eğer sizin de tekstil ürünlerinde kuru temizlemeye ihtiyacınız var ise mutlaka firmamızı ziyaret etmelisiniz.

Şanlıurfa Kuru Temizlemeciler | Kuru Temizleme Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Kuru Temizlemeciler | Kuru Temizleme Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!