Ceylanpınar Kuru Temizlemeciler | Kuru Temizleme Firmaları

Günümüz de sahip olduğumuz kolaylıklardan biridir aslında kuru temizleme. Çamaşır makinesinde yıkayamadığımız, yıkamaya kıyamadığımız veya yıkanınca çıkmayacak lekelerle başa çıkabilecek tek yer kuru temizleme firmalarıdır. Sizler saatlerce bir lekeyi nasıl çıkaracağınızı düşünmekle veya bununla uğraşmakla geçirmiyorsunuz çünkü kuru temizleme firmaları size hem zaman hem de iş gücünden kazandırıyor. Sizde bu süreci daha kaliteli uğraşlarla geçirebiliyorsunuz. Üstelik bu sayede çıkaramayacağınız lekeler kuru temizlemeciler sayesinde kolaylıkla çıkarılabiliyor ve kıyafetlerinize zarar gelmiyor, ürünleriniz kalitesi ve rengi de bozulmuyor.  Evde yıkadığımız çamaşırları biliyorsunuz ki su, deterjan veya leke çıkarma amaçlı kimyasal leke çıkarıcılar kullanılarak yıkanıyor. Kuru temizleme işleminde lafından anlaşıldığı gibi kuru yapılarak temizleniyor su ve sabun kullanılmıyor. İnatçı lekelerin çıkarılması için su ve sabunlar yeterli olmayabiliyor lekeler kalabiliyor kıyafetler yıpranabiliyor renkleri solabiliyor, aşınabiliyor, dokusu bozulabiliyor kısacası kullanılmaz hale geliyor. İşte tam da bu noktada devreye temizleme firmaları giriyor.  Evde kullandığımız leke çıkarıcılar leke çıkarmaya odaklı olduğu için kıyafetlerimizi deforme edebiliyor işte tam da bu noktada devreye kuru temizleme firmaları hayat kurtarıyor. Aslında düşündüğümüz den mahvolan kıyafetlerimize yenisini almak yerine kuru temizlemeye verdiğimizde daha uyguna getirmiş oluyoruz. Evde kullandığımız leke çıkarıcılar kıyafetlerimizin kumaşlarının dokusunda aşınmaya sebep veriyor bu da kıyafetlerimizi daha kısa süre kullanmanıza yol açıyor. Sulu yıkama zamanla kıyafetlerin orijinal yapısını bozar kuru temizleme firmaları ise kıyafetlerinizin orijinal yapılarını bozmaz. Kuru sayılabilecek ölçekte kıyafetlerinizi temizler çok az miktarda sıvı kullanır.

Peki iyi bir kuru temizleme firmasını nasıl bulabiliriz?

Elimizin altında sahip olduğumuz internet sayesinde bize en yakın kuru temizlemecilere bulabiliriz. İyi kuru temizleme yorumlarını okuyabiliriz ve kullanıcıların yorumlarını dikkate alabiliriz. Ayrıca ortalama fiyatlara bakabiliriz. Bunlar hakkında karşılaştırma yapabiliriz. Temizleteceğimiz ürünlere uygun fiyatlı firmalar araştırabiliriz. Ev tekstili temizleme firmalarından yardım alabiliriz.

Peki neden çıkmayan lekeler için profesyonel bir yardım almalıyız?

Çünkü bizim çıkaramayacağımız, çamaşır makinesinin zarar vereceği ürünlere sahibiz. Bu yüzden profesyonel bir yardım almalıyız. Kuru temizleme profesyonel bir yardımdır. Son teknolojik, yüksek devirli profesyonel temizleme makineleri kullanılan kıyafetler öncelikle ön işlem sürecinden geçer bu sayede ürünlerin rengi, dokusu, kumaşı farklı çıkarma metotlarına göre belirleniyor ve uygulanıyor. Bu işte profesyonel olan kişiler sayesinde kimyasal ürünler kullanılarak ürünlerinizin lekeleri çıkarılıyor. Bu işlem sonucunda kıyafetlerde bir bozulma olmuyor kıyafetlerinizde çekme, salma gibi durumlar yaşanmıyor.

Ceylanpınar Kuru Temizlemeciler | Kuru Temizleme Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Kuru Temizlemeciler | Kuru Temizleme Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!