Suruç Kuru Temizlemeciler | Kuru Temizleme Firmaları

Bazı giysilerimizin kumaşı ne yazık ki çok daha hassas olabiliyor. Oldukça hassas olan bu kumaşlara Dolayısıyla Evlerimiz de kullandığımız makinalar zarar verebilir. Hal böyle olunca dokusu hassas olan kıyafetlerimiz için en doğru olan yer kuru temizlemeciler. Çıkması bir hayli zor olan lekeleri kendi kullandıkları makinalar ve deterjanları kolaylıkla kumaşa zarar vermeden çıkarabiliyorlar. Diyelim ki özel bir davete gideceksiniz ve kıyafetinize çıkması hayli güç olan bir şey döküldü. Leke çıkarma konusunda gayet başarılı olan kuru temizlemelere kıyafetlerinizi bırakıp kısa bir süre sonra tertemiz bir şekil de kıyafetinizi geri alabilirsiniz. Son yıllar da özellikle fazlasıyla talep gören bu kuru temizleme firmalarının sayısı da oldukça artmıştır.  Sayısı oldukça artış gösteren bu firmalara çok kısa süre içerisin de ulaşabilirsiniz. Hatta belki de sizin mahallenizde de bir kuru temizlemeci vardır. Eğer bulunduğunuz bölgeye yakın bir yerde yoksa. Kuru temizlemeye telefon açtığınız zaman kendileri tarafından gelinip kıyafetleriniz alınabilir. Günümüz de oldukça büyük bir kolaylık haline gelen bu imkânı, fırsatı hemen hemen her yerde kullanabilir gönül rahatlığı ile kıyafetlerinizi kuru temizleye teslim edip temizlenmiş bir halde alabilirsiniz.

Kuru temizleme fiyatları nedir?

Son yıllar da oldukça talep gören kuru temizleme fiyatları tabi ki gönderdiğiniz ürüne göre farklılık gösterir. Tabi ki bir kazakla montun aynı fiyata temizlendiğini söyleyemeyiz. Gelen kumaşa veya lekenin büyüklüğüne göre fiyatta birtakım oynamalar olabilir. Fakat yine de aşırı, dudak uçuklatıcı fiyatlara sahip değillerdir.

Kuru temizlemeye nasıl ulaşabiliriz?

Eminim ki çoğunuz mutlaka bir yerler de kocaman afişlerle kuru temizleme yazısını görmüşsünüzdür. Özellikle son yıllar da talep oldukça arttığından kuru temizleme firmalarında da oldukça artış gözlemliyoruz. İnternet üzerinden kolaylıkla en yakın kuru temizlemeye ulaşabilir müşteri memnuniyetini de merak ederseniz kuru temizleme yorumlarına internet üzerinden kolaylıkla bakıp kıyafetini daha önceden teslim eden kişilerin yorumlarını okuyup gönül rahatlığı ile kıyafetinizi teslim edip temizlenmiş bir şekil de alabilirsiniz.

Suruç Kuru Temizlemeciler | Kuru Temizleme Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Kuru Temizlemeciler | Kuru Temizleme Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!