Viranşehir Kuru Temizlemeciler | Kuru Temizleme Firmaları

Temizlik herkes için önemlidir bunun yanı sıra her gün üzerimize giydiğimiz kıyafetlerimizin temiz olması daha da önemlidir. Giysilerin temiz ve ütülü olması herkesin tercih ettiği bir durumdur. Genellikle özel kumaşlı kıyafetlerimizin temizliği için kuru temizlemelere başvururuz. Kuru temizlemelerde sadece giyim temizliği yapılmaz aynı zamanda tekstil ürünlerinin temizliği için de oradan hizmet alabiliriz. Kuru temizleme ismine rağmen kuru olarak yapılan bir işlem değildir. Bu ismi almasının sebebi kullanılan malzemelerin neredeyse hiç su içermemesinden kaynaklıdır. Kuru temizlemenin ilk yıllarında gaz gibi tehlikeli maddeleri kullandıkları için oldukça tehlikeli bir işlemdi. Her alanın gelişmesiyle kuru temizlemede kullanılan malzemeler, cihazlar da gelişmiştir. Kuru temizleme firmaları alanında profesyonel kişilerle size hizmet vermektedir. Kuru temizlemelerin genel amacı leke çıkarmadır. Lekelenen giysiler için dünyada en etkili çözüm; ön leke çıkarma müdahalesinin yapıldığı kuru temizleme işlemidir. Lekeler için zamanında müdahale edilmemesi veya internette kimin yazdığı dahi belli olmayan tavsiyelerle ve tuz, limon, kolonya, sirke, yumurta sarısı, gliserin, tiner, terebentin gibi maddelerle yapılan deneme yanılma müdahaleleri lekenin çıkmasını imkânsız hale getirebilir. Aslında basit bir kuru temizleme işlemi ile çıkabilecek lekeyi daha imkânsız hale getirmek istemezsiniz. Bunun için size en yakın kuru temizleme firmasından yardım almak daha mantıklı olacaktır. Kuru temizleme fiyatları firmalara göre değişiklik gösterse de standart fiyatlar uygulanmaktadır. Kıyafetlerinizin, battaniyelerinizin lekesiz olması için kendinize ve bütçenize uygun bir firmayı bulabilirsiniz. Bunun için kuru temizleme yorumlar kısmına bakmak aklınızda bir fikir oluşturacaktır.

Kuru Temizlemeye Hangi Kıyafetler Verilir?

Kuru temizleme işlemi için her giysi tercih edilebilir. Sıklıkla verilen giysilerin içinde takım elbiseler kışlık kaban ve montlar yer almaktadır. Yukarıdaki yazımızda da dediğimiz gibi sadece giysiler için verilen bir hizmet değildir giysilerinizin yanında tekstil ürünlerinizi de yıkatmaya verebilirsiniz. Kuru temizleme işlemlerinde boya, kolalama ve ütüleme işlemleri de bulunmaktadır. Bu işlemleri yaptırmak için de kuru temizlemecilere başvurabilirsiniz.

Kuru Temizlemenin Avantajları Nelerdir?

Bizler günlük yaşamımızda lekeleri sökmek için çözücü olarak suyu tercih ederiz. Ama bazı kumaşlarda su etkili olmayabilir. Giysilerimiz kuru temizlemede su yerine solventle çözülürler. Kuru temizlemelerin amacı giysilerimizin veya tekstil ürünlerimizin ilk günkü gibi temiz olmasını sağlamaktır. Bunun yanı sıra kumaşın çekme, sarkma, deforme olma ve renk solması gibi sorunlara maruz kalma ihtimalini ortadan kaldırır.

Viranşehir Kuru Temizlemeciler | Kuru Temizleme Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Kuru Temizlemeciler | Kuru Temizleme Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!