Karaköprü Kuru Temizlemeciler | Kuru Temizleme Firmaları

Temizlik herkes için oldukça önemli ve hassas bir konudur. Hem kendi temizliğimize hem de evlerimizin temizliğine önem gösteririz. Aynı zamanda kıyafetlerimizin temizliği de bizim için oldukça önemlidir. Ancak bazı kıyafetler bazen kumaşından bazen ise boyutu ve yapısından dolayı çamaşır makinesinde yıkanmaz. Ya da bazı kıyafetlerimizde istemediğimiz zor lekeler oluşabilir. Bu lekeler de yine çamaşır makinesinde ne kadar yıkarsak yıkayalım çıkmayabilir. Bütün bunlar için bir kuru temizleme firmasına ihtiyaç duyarız. Seçtiğimiz kuru temizleme firması leke kıyafetlerimiz için en iyi şekilde leke çıkarma işlemini gerçekleştirecek ya da çamaşır makinesinde yıkanamayacak olan kıyafetlerimizi en iyi şekilde kuru temizleme firması makineleri yardımıyla temizleyecektir. Çevremizde birçok kuru temizleme firması bulunduğu için size uygun ihtiyacınız olan en ucuz kuru temizleme firmasını tercih etmeniz yerine en kaliteli ve düzgün iş yapan firmayı tercih etmenizi tavsiye ederiz. Firmamız her daim sizin hizmetinizde olacak ve en iyi şekilde yardımcı olacaktır. Üstelik firmamız 7/24 açık olduğu için gece kuru temizlemeci ihtiyacınıza olduğu zaman firmamıza saat fark etmeden başvurabilirsiniz. Üstelik firmamız sadece kıyafetler için değil aynı zamanda ev tekstili için de kuru temizleme yapmaktadır. Firmamıza getirdiğiniz tekstil malzemelerini ev tekstili temizleme işi yaparak en iyi şekilde temizleyecek ve size temiz bir şekilde sunacağız. Bize ulaşarak kuru temizleme yaptırabilir ve firmamız hakkında çok daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Kıyafetler hangi aşamalarla yıkanır?

Kıyafetler ilk olarak kuru temizleme daha sonra sulu yıkama ve en son da çamaşırhane yıkamasından geçer. İlk olarak leke çıkarma işlemi yapılır. Bu işlemde eğer çıkmayan lekeler varsa işlem kıyafetten leke çıkana kadar tekrarlanır. Daha sonra bütün kıyafetler yıkamaya alınır. En son ise durulama işlemine geçilerek bütün kıyafetler tertemiz bir şekilde hazırlanır.

İyi bir kuru temizleme firmasını nasıl seçebilirim?

Çevrenizde göreceğiniz birçok kuru temizleme firması size farklı fiyatlar sunabilir. Yapmanız gereken en uygun kuru temizleme firmasını seçmek ve en kalitelisini bulmaktır. Bunun içinde internet üzerinden birçok farklı firmanın kuru temizleme yorumlarını okuyabilir ya da kuru temizleme telefon numarasıyla bizzat firmayla konuşabilirsiniz. Bu sayede kuru temizleme fiyatlarını da öğrenerek sizin için en uygun kuru temizleme firmasını seçebilir ve kıyafetlerinizi ya da ev tekstil ürünlerinizi teslim edebilirsiniz.

Karaköprü Kuru Temizlemeciler | Kuru Temizleme Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Kuru Temizlemeciler | Kuru Temizleme Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!