Haliliye Rent A Car Şirketi | Araç Filo Kiralama

Araçlar hayatımızda önemli yer tutar. Özellikle ulaşımın zor olduğu yürüme mesafesiyle varışın zor olduğu konumlarda araç oldukça gerekli hale gelmiştir. Fakat herkesin kendine ait aracı bulunmayabilir. Bu durumlarda rent a car hizmetinize yetişir. İstediğiniz zaman ve istediğiniz süreyle kiralık araç sahibi olabilirsiniz. Yolculuklar için toplu taşımaların kullanılamadığı özel durumlar için araç kiralama tercih edilir. Araç fiyatlarının pahalılığı nedeniyle araç sahibi olmasanız bile ihtiyacınız olduğu durumlarda istediğiniz araca istediğiniz süreyle satın alma fiyatından çok daha uygun bir fiyata sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda kendi aracınızı götürmenin daha masraflı olacağı durumlarda da oto kiralama tercih edebilirsiniz. Kiralık araçların en güzel özelliği ihtiyacınız olan süre kadar kullanabilmenizdir. Küçük bir sözleşme ile istediğiniz tüm araçlara sahip olabilirsiniz. Hizmet seçenekleri mevcuttur. Eğer aracı kendiniz kullanmak istemezseniz şoförlü araç kiralayabilirsiniz. Kiralamış olduğunuz aracın sizin için uygun olması önemlidir. Kullanabileceğiniz büyüklükte ve rahatlıkta araçlar tercih etmeniz sizin için daha konforlu olacaktır. Araçları günlük haftalık olarak kiralayabilirsiniz. Eğer daha uzun süreli olarak düşünüyorsanız filo kiralama firmaları tercih etmelisiniz.  filo kiralama istediğiniz aracı ve modeli tüm onarım ve bakımını yaparak daha uzun süreli hizmetinize sunar. Kiralama fiyatları ise kiralamış olduğunuz aracın modeli ve kullanım süresine göre değişiklik gösterir. Daha büyük ve yeni modelli araçlar eski araçlara göre daha fazla fiyatı olacaktır. Firmadan firmaya fiyatlar değişmektedir.

Araç kiralarken nelere dikkat edilir?

Öncelikle araç seçimim en önemli konudur. Doğru araç seçimi tüm yolculuğunuzun konforu ve refahı açısından oldukça önemlidir. Tabii özelliklerinin bildiğiniz araçları tercih etmek ise sizin için kullanım oldukça kolaydır. Aracın özelliklerini bilmeli ve ona göre kullanmalısınız. örneğin aracınızın dizelli mi yoksa benzinli mi olduğu özellikler gibi. İhtiyacınıza göre bir seçin yapın örneğin kalabalık bir grup ise ona göre tercih yapılmalıdır. Aracın navigasyon, bebek koltuğu, kış lastiği gibi özelliklerini de göz önüne almalısınız. Aracı kullanacağınız çevreye yakın yerden kiralama yapın. Eski araçlardan uzak durmaya çalışın. Aynı zamanda aracın içini dışını da detaylı bir şekilde kontrol edin.

Araç kiralama sözleşmesinde neler bulunur?

Sözleşmede kiracı ve sahip olan kişinin sorumlulukları belirtilir. Örneğin karayolları yönetmeliğine göre trafik kurallarına uyulması gerekir fakat kiracı aracı kullanırken bu kurallara uymadıysa ve aykırı nedenler ile cezai işlem uygulanması durumunda tüm bunlardan kiracı sorumludur. Kiralanan araçta oluşan hasar ve aksaklıklarda aracı servise götürüp çözüme ulaştırmaktan kiracı sorumludur. Kiracı aracı aldığı gibi teslim etmemesi sonucunda oluşacak zararın maliyetinden sorumludur.

Haliliye Rent A Car Şirketi | Araç Filo Kiralama

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Rent A Car Şirketi | Araç Filo Kiralama

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!