Eyyübiye Rent A Car Şirketi | Araç Filo Kiralama

Tekerleğimizin icadından günümüze kadar bizlere eşlik eden araçlar günümüzde modern bir görüntü almıştır. Bu araçlar bizleri, eşyalarımı vs. bir yerden bir yere taşımak gayesiyle ortaya çıksa da günümüzde spor olarak bile yapılabilmektedir. Değineceğimiz konu ise bu araçları satın almak yerine kiralamaktır. Bu işleri yapabilmek için günümüzde hizmet veren Rent A Car dükkanları vardır. Bu rent a carlarda insanların konforlu bir şekilde kullanabileceği birçok araç mevcuttur. Bu araçları satın almayı düşünmüyorsanız geçici size eşlik etmesi için size araç kiralayabilirler. Bu işlemi yaparken tek şartları verdikleri şartlarda geri almak olacaktır. Sizlere çok fazla olanak sağlayan bu Rent A Carlarda günlük araç kiralama olanağı bile mevcuttur. Günü birlik işinizi halledip geri götürüp verebilirsiniz, bu olanaktan dolayı bir çok insan bir yerden bir yere giderken araç kiralayabilmektedir. Bir başka senaryoda ise yurtdışından gelen bir tanıdığınızın bir ay arabaya ihtiyacı varsa ona kendi arabanızı vermek yerine rent a carlara yönlendirebilirsiniz. Rent a carlarda aylık araç kiralama olanağı da vardır. Bunun yanı sıra haftalık kiralama ya da dilediğiniz gün kadar kiralama vardır fakat aylık ve haftalıklarda bir miktar indirim görmek mümkündür. Bu rent a carların çoğumuzun bilmediği en önemli hizmeti ise VIP araç kiralama hizmetidir. Bu VIP araç kiralama hizmeti önemli insanların yani bir nevi koruması gerekilen insanların kiralayabildiği onlara özel olarak hazırlanan bir kiralama yöntemidir. Özel olduğu için fiyatları biraz daha pahalı olmaktadır, eğer bir gün VIP araç kiralamanız gerekirse bunu aklınızda bulundurmanız gerekmektedir.

Rent A Cardan kiraladığım bir araçla kaza yaptım ne olur ?

Rent A Cardan kiraladığınız bir araçla kaza yaparsanız kaza gene sizin ehliyetinizle olduğu için sizin adınıza çıkmaktadır. Ehliyetinize bakılarak kazadaki suçluluk oranına göre yaptırıma uğrarsınız. Araçta oluşabilecek maliyeti ise eğer kasko karşılamıyorsa maalesef yine siz ödemek karşılamak zorundasınız. Bu yüzden kiraladığınız araçları kullanırken çok dikkatli olmalısınız.

Rent a Carlar pahalı mı ?

Rent a carlardan kiraladığınız araçların süresine göre değişebilecek bir konuyken yine aracın kalitesine, markasına, modeline ve otomatik vites, manuel vites olmasına kadar da değişebilmektedir. Rent a carlara gitmeye çekiniyorsanız, endişelenmenize gerek yok genelde her bütçeye uygun bir araç mevcuttur.

Eyyübiye Rent A Car Şirketi | Araç Filo Kiralama

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Rent A Car Şirketi | Araç Filo Kiralama

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!