Karaköprü Rent A Car Şirketi | Araç Filo Kiralama

Yoğun çalışma hayatlarımızda az da olsa bu yoğunluktan uzaklaşmak isteriz. Genelde de bunun olması için evimize gidip, sıcacık yatağımızda uyumak isteyebiliriz veya kimsenin olmadığı bir yerde uzun süre dinlenmek ve  imkanlar dahilinde evden de uzaklaşıp değişiklik yapmak isteriz.  Bu değişikliği her zaman günler ve haftalar olarak yapamayabiliriz. Günü birlik veya bir kaç saatlik olacak şekilde de olabilir. Otobüs yolculuğu, tren yolculuğu veya uçak  gibi şeyleri sevmiyorsanız yapmanız gereken bir araç kiralamaktır.  İlk öncelikle yapmanız gereken bütçenize en uygun araç kiralama şirketini seçmek olacaktır. Bunun için araştırma yapmalısınız. Güvenilir, sizi yolda bırakmayacak ve hizmetinden memnun kalacağınız bir firmayla çalışmak rahat bir yolculuk yapmanızı sağlayacaktır.  Bu yolculukta küçükte olsa problemlerle karşılaşabilirsiniz veya kaza olabilir önden bunun için kaskolu araç kiralamalısınız. Yapacağınız seyahat veya gideceğiniz günü birlik işler veya seyahatler için günü birlik araç kiralayabilirsiniz. Bu yolculuk bir iş içinse ve bu iş için ön hazırlık yapacaksanız ya da yolun tadını çıkarmak istiyorsanız şoförlü araç kiralayıp yolculuğun tadını çıkarıp stressiz bir yolculuk geçirebilirsiniz. Böylelikle gittiğiniz yere yorgun olmadan, vücudunuz dinç bir şekilde varmış olursunuz.  Oto kiralama da uzun yollar ve kalabalık etkinlikler için yapılan bir kiralama yöntemidir genel olarak. Daha çok akrabalarla düğün nişan vb olaylar için oto kiralama en çok tercih edilen buluşlardan biri bunun yanında geziler ve turlar içinde bu kiralama yöntemi seçilir. Kendinize ait aracınız olsa bile daha konforlu ve yapacağınız yolculuğa en uygun olanını kiralayarak bulabilirsiniz. 

Araç kiralarken nelere dikkat etmeliyiz?

Seyahati aileniz ile planlıyorsanız aracın güvenliğine ve genişliğine dikkat etmelisiniz. Uzun yol yolculuğu yapacaksanız yakıt tasarrufu yapan bir araç kiralamanız sizin bütçeniz açısından daha uygun olacaktır. Özel araç kiralama yaparken en çok dikkat etmeniz gereken aracın gideceğiniz yolun durumuna uygun olması ve bakımlarının da tam yapılmış olması yolculuğunuzun da sorunsuz geçmesine yardımcı olacaktır. 

Kiraladığım araçla kaza yaptığımda ne yapmalıyım?

Aracınızı teslim alırken kaskosunun durumu hakkında bilgi alın. Yolculuk esnasında bir kaza durumu oluştuğunda kiralamış olduğunuz aracı yerinden hareket ettirmeden, paniklemeden  kendinizinde güvende olduğunundan emin olduktan sonra araçta yaralılar varsa 112yi aramalısınız. Kaza tek taraflı ise jandarma ve polis tutanağı  gereklidir. Daha sonra da kiralama şirketiyle iletişime geçip aracın durumu hakkında bilgi vermelisiniz. Kiraladığınız araç sözleşmesini her şey dahil olarak imzaladıysanız bu kazadaki tüm sorumluluk firmaya aittir.

Karaköprü Rent A Car Şirketi | Araç Filo Kiralama

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Rent A Car Şirketi | Araç Filo Kiralama

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!