Şanlıurfa Havalimanı Araç Kiralama

Günümüzde en çok kullanılan taşıtlar, bazen gideceğimiz yerlere uygun durumda olamıyorlar. Gerek hava şartları gerek araçla ilgili problemlerden dolayı. Arabalar çok sık kullanılsa da çoğu kişinin aracı bulunmamaktadır. Bu gibi durumlarda araç kiralama ile gidilecek yerlere gidilir. İnsanlar bazen bir tatil kaçamağı için bazen de gittikleri yerlerde daha rahat dolaşabilmek adına kiralama işlemi yaparlar. Son derece yaygın olan bu yöntem doğru firmalar ile yapıldığında herhangi bir sorun oluşturmayacak niteliktedir. Her yerde görmekte olduğunuz rent a car yazısı da o işletmenin kiralama yaptığı anlamına gelmektedir. Günlük araç kiralama insanların acil durumlarda başvurduğu yöntemlerdir. Kiralamak istediğiniz araca göre fiyatı da değişmektedir. Daha uzun süreli kiralama işlemlerinizde fiyatlarda indirim yaptırma olanağınız olabilir. İsteğiniz doğrultusunda kendinize şoförlü araç kiralama da yapabilirsiniz. Bu işlem genellikle araç kullanmayı bilmeyen veya o an araç kullanamayacak durumda olan insanların sıklıkla başvurduğu bir yöntemdir. Ancak normal araç kiralama işleminden daha pahalıya mal olacaktır. Kiraladığınız araçlar konusunda dikkatli olmanız gerekir. Eğer firmalardan değil de direkt olarak sahibinden kiralama işlemi yapacaksanız aracın bozuk veya bir hasarı olup olmadığını iyice detaylı bir şekilde kontrol etmenizde fayda vardır. Var olan bir sorunu bilmelerine rağmen sorumlusu sizmişsiniz gibi göstererek sizden bu konuda para talep edebilir hatta bu sorun yüzünden kaza da yapabilirsiniz. Bu yüzden kontrol ve denetim konusunda daha uzman olan firmalardan kiralama işlemi yapmanız sizin için çok daha iyi olacaktır.

Araç kiralarken nelere dikkat etmeliyim?

Öncelik olarak aracın herhangi bir sorununun olmadığından emin olunuz. Ayrıca aracın sigorta işlemlerinin eksiksiz olması da önemlidir. Araçla yaşayacağınız herhangi bir arıza veya kaza durumunda maddi olarak sıkıntı yaşamamış olursunuz. Bunlar dışında bazı kişiler kaçak veya trafikten men edilmiş araçları da kiralama işlemi yaparak para kazanma cabasına girerler. Bu yüzden güvenilir yerlerden araç kiralamanız sizin için çok daha iyi olacaktır.

Ne kadar süreli kiralama işlemi yapabilirim?

İhtiyacınız doğrultusunda en az bir günlük olmak üzere istediğiniz aracı kiralayabilirsiniz. Tatil veya başka planlardan ötürü uzun bir seyahat gerçekleştirecekseniz haftalık veya aylık araç kiralama işlemleri yapabilirsiniz. Bu sayede bir günlük hesabını baz alan hesaplama sisteminden daha az para ödersiniz. Firma veya kişinin onay vermesi doğrultusunda size lazım olan süre kadar kiralama yaparsınız. Bazı firmalar aylık kiralama durumuna izin vermemektedir. Bu yüzden size lazım olan süre kadarına izin veren firmalarla irtibata geçmeniz iyi olacaktır.

Şanlıurfa Havalimanı Araç Kiralama

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Şanlıurfa Havalimanı Araç Kiralama

Telefon

: +90 (553) 739-3410

Fax

: +90 (553) 739-3410

Cep Telefonu

: +90 (553) 739-3410

Cep Telefonu 2

: +90 (553) 739-3410

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!