Bozova Rent A Car Şirketi | Araç Filo Kiralama

İnsanların çok fazla seyahat etmesi onların sürekli araç kiralamalarına neden olmuştur. Bu sayede insanlar ihtiyaç duydukları zaman bir araca sahip olabileceklerdi. Bunu yanı sıra bir yere seyahat ettiklerinde de günü birlik araç kiralama işlemi yaparak bulundukları yerde rahat rahat gezebilme imkanlarına sahip olmuşlardır. Bazı insanlar arabaları olmalarına rağmen başka araçları kiralamaya çalışmaktadırlar. Çünkü araçları eski model olduğu için uzun yola çıkacak kadar güvenmemektedirler. Bu sayede de firmalar o insanların rahatça yola çıkmaları için haftalık araç kiralama ve aylık araç kiralama imkanları yaratmışlardır. Bu kiralama doğrultusunda ise sizlere bir sözleşme imzalatmaktadırlar. Bu sözleşmeye göre sizin kusurlu olduğunuz durumlarda oluşabilecek masrafların tarafınızca ödenmesi gerektiği ve aracı zamanında haber vermeden teslim etmeme durumları yaşanacağı zaman da uygulanacak olan hukuki yaptırımlardan bahsetmektedir. Bu gibi durumların engellenmesi için yapılan bu sözleşmeler, firmaları büyük zararlardan korumakta ve hukuki yollara başvurduklarında işlerin daha kolay ilerlemesine yardımda bulunmaktadır. Aynı zamanda bu firmalar araçlarına kasko yaptırmaktadır ve bu şekilde oluşabilecek kazalarda para ödemekten kurtulmuş olurlar. Kaskolu araç kiralama işi aslında resmiyette zorunlu olan bir durumdur. Ancak bazı kişiler kaskosuz araçları daha uygun fiyata kiraladığı için insanların dikkatini çekmekte ve insanların bunlara yönelmesini sağlamaktadır. Lakin çoğu insan başına gelen olayda ancak aracın kaskosunun olmadığını anlamaktadır. Bunun için kiraladığınız aracı iyice araştırmanızı tavsiye ederiz.

Araç kiralamak ne işime yarar?

Günümüzün en çok kullanılan ve zevk alınan seyahat şekli kişisel bir arabayla yapılanıdır. Kişisel arabanız yoksa ama ehliyetiniz var ise oto kiralama acil işlerinizde araç kullanarak daha hızlı olmanızı sağlar. Aynı zamanda kendinize küçük kaçamaklar yapmanızda fayda sağlayarak biraz kafa dağıtıp hayatın stresinden uzaklaşmanızı sağlarlar. Eğer kendi aracınız var ama ona yeterince güvenmiyorsanız ve uzun bir yola çıkmanız gerekiyorsa kiralama işlemi yaparak sıkıntısız bir yolculuk yaşayabilirsiniz.

Araç kiralarken kasko neden önemli?

Araç kullanırken sizden kaynaklı olmayan bir hatadan bile bir kazaya karışmanız çok olası. En basiti gece arabanızı sağlam bir şekilde park edip sabah geldiğinizde arabanızı hurdaya dönmüş bir halde bulmanız bile bir ihtimaldir. Bu gibi durumlarda yaşayacağınız maddi hasar şu an var olan döviz nedeniyle çok çok yüksektir. Eğer aracınıza kasko yaptırırsanız başınıza gelen her türlü ve kusursuz olduğunuz olayda sigorta şirketiniz tarafından ödeme yapılır. işe bu nedenlerden dolayı kiralayacağınız araçta da kasko ve diğer sigortaların bulunması sizin için avantaj sağlayacaktır.

Bozova Rent A Car Şirketi | Araç Filo Kiralama

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Rent A Car Şirketi | Araç Filo Kiralama

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!