Ceylanpınar Rent A Car Şirketi | Araç Filo Kiralama

Kendimize ait bir aracımız yoksa bir yerlere gitmek için ya taksi kullanmak ya da toplu taşıma araçları kullanmak gerekir. Bunları kullanmak istemiyorsak ve kısa arabaya  ihtiyacımız varsa  günlük araç kiralama  tercih edebilir o günlük işimizi halledebiliriz. Bu kişiler için ayrıca bir avantaj sağlar komple araç satın almaktansa ya da toplu taşımada eziyet çekmektense daha konforlu bir yolculuk sağlar. Kendi ehliyetiniz yoksa ya da araç kullanmayı bilmiyorsak şoförlü araç kiralama hizmeti veren firmalardan kiralama yapabiliriz. Şoförle birlikte olduğu zaman kiralama ücreti bir miktar daha artabilir. Ama başkalarına ricada bulunmak tansa şoförle birlikte kiralamak daha mantıklıdır.

Rent a car firmalarından çeşitli marka ve modellerde araç temin edebilirsiniz ücretlendirme ne kadar süre için kiralandığına göre değişiklik gösterebilir. Aracın uzun süre gerekli olduğu durumlarda aylık araç kiralama daha ekonomik hale gelecektir. Günümüzde pek çok firma çalışanlarına iş seyahatlerine rahat gidebilmeleri için araç temin etmektedir. Firmaların pek çoğu bu araçları satın almak yerine kurumsal araç kiralama firmaları ile anlaşarak komple Filo’yu kiralama yoluna gitmiştir. Örnek olarak ilaç mümessilleri çoğu ilaç mümessilinin aracı kiralık şirket arabasıdır. Bu firmalar için araç satın alma bütçesini rahatlatmış kiralayarak daha uygun hale getirmiştir. Bu anlaşmalar günlük veya aylık değil yıllık olarak yapılabilir. Yıl sonunda sözleşme bittiğinde araç değişimi yaptırılabilir. İşveren bu şekilde araç tamir masrafından da kurtulmuş olur.

Araba kiralamanın şartları nelerdir?

Doğal olarak ilk şart ehliyetiniz olmasıdır. Bazı firmalar yaş sınırı koyabilir bazılarında yaş sınırı yoktur. Alkol kullanmıyor olmak doğal olarak en başta sözleşmede belirtilmiştir. Ödeme çoğu firmada nakit veya kredi kartı kullanılarak peşin olarak istenir. Ehliyetinizin belirli bir süreli olması istenebilir yani firmalar tecrübeye de bakarlar. Aracın nerede kullanılacağını nereye gidileceğini de sözleşme yaparken belirtmeniz gerekir. Bazı firmalar şehir dışı kiralamaya izin vermezler.

Araç kiralamanın avantajları nelerdir?

Kendi aracınızla gitmediğiniz İş veya gezi için gittiğiniz başka şehir ve ülkelerde rahat gezmenizi sağlar. Yurtdışı seyahatlerinde havaalanından itibaren araç kiralama hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Tatil programınızı yaparken gittiğiniz şehir veya ülkedeki rent a car firmalarında inceleyerek rezervasyon yaptırarak tatilde rahat ulaşım sağlayabilirsiniz.

Ceylanpınar Rent A Car Şirketi | Araç Filo Kiralama

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Rent A Car Şirketi | Araç Filo Kiralama

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!